Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще започнем новата седмица

Видяна: 4860 пъти

Овен
Денят носи рискове за родените в първата декада. Представете си ярко и с подробности тази линия на поведение, която трябва да следвате и не се отклонявайте от нея. С навлизането на Слънцето в Риби навлизате в сатурнова дупка. На работното място започват промени, които ще рикошират неприятно върху нуждите на дома. Нищо важно да не се предприема, ако не сте го обсъдили семейно.
Телец
Рано сутринта Слънцето навлиза в знака на хармоничните ви Риби. Отношенията се променят, вече ще доминирате в ситуацията. Поне един дразнител ще се махне от живота и работата ви. Подгответе терена за новите инициативи, планирайте ремонти и преустройства. Сега е момента да стъпите на нова база и позиция. До два дни може да подпишете нов и дълготраен договор.
Близнаци
От днес Слънцето ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Рибите. Хора с власт и положение в обществото ще се намесват в делата и личните ви амбиции. В живота и любовта ви ще се появи конкурент или неочакван съперник. Денят е високо енергиен, но лесно се влиза в преразход на сили, средства и чувства. Не се опитвайте на никого нищо да доказвате, работете за защитата си.
Рак
Днес Слънцето навлиза в Риби, а Луната в Рак. С тази перфектна комбинация за водните знаци ще постигнете напредък и ще направите силен ход. Днес и утре се движите на гребена на вълната от възможности и варианти. Нищо не е за пренебрегване. Ако получите предложения, реагирайте на момента, започнете преговори и сключете нов договор. Късметът е на ваша страна.
Лъв
Ден на облекчение и освобождение от задържащи и стопиращи фактори. Слънцето навлиза в Риби и вече не ви гледа в опозиция. Ще се справите със силна конкуренция и ще извадите от строя тези, които по някакъв начин ви спъват и слагат прът в колелата на личната ви амбиция. Търсете слабото място на опонентите си и поставете условията си. Ден на възход и победи.
Дева
От днес Слънцето ще ви гледа в опозиция от Риби, където го чакат Сатурн и Меркурий, а тези двамата ни карат да си затваряме устата, да не споделяме дори и неща важни за бъдещето на връзките, работата или любовните ни отношения. Върви тенденция към капсуловане и затваряне в своя свят на лични желания и нужди. Споделете поне болките си с този, който може да ви помогне.
Везни
Слънцето напуска хармоничния ви Водолей, а с него може да си отиде и едно покровителство. Подкрепете хората, които очаквате да ви подкрепят. Предстоят шефски рокади, които може и да не ви се отразят добре и новото положение да бъде по тежко от старото. В този ден изискванията на средата се променят, реагирайте адекватно, не изоставайте от развитието на ситуацията.
Скорпион
Днес Слънцето навлиза в Риби, а Луната в Рак. В хороскопа ви се заформя перфектна звездна комбинация, която ще редактира отношенията и ще ви извади от душевни и физически кризи. Ще получите подкрепа от дома и семейството, а до утре на обед ще покорите поне един важен връх и в кариерата. Мислете и действайте творчески и активно, не се отказвайте от даровете на съдбата.
Стрелец
Слънцето навлиза в нехармоничните ви Риби, където го очакват Меркурий и Сатурн. Аспектът носи стагнации, негативни въздействия от страна на родители и деца и намеси в личния ви избор. Не позволявайте на комплексите да ви завладеят, родените в първата декада са в по-неблагоприятна позиция и трудно ще удържат победа срещу обединената опозиция в работата и у дома.
Козирог
Днес Луната ви гледа в опозиция от знака на Рака. Ще срещате спънки в работата, може да забравите за семеен ангажимент, за нуждите на любимите и децата. Конфликтите ще ви костват много, ще ви опъват нервите и ще ви разсейват. Ще допуснете грешки, които трудно ще оправите. Свършете най-важното, не променяйте програмата си, независимо кой и какви претенции има към вас.
Водолей
Ден на крачка в нова посока. Опитайте да се справите сами. Слънцето напуска вашия знак и едно покровителство си отива. В този ден може да докажете какво сте постигнали и научили, за какво сте се постарали и на какво сте способни в бъдеще. Кандидатствайте за нови постове и позиции. Може да постигнете напредък в отношения, които дълго време са зависили от трети лица. Действайте.
Риби
Слънцето навлиза в Риби в 04ч.14 мин. по Гринуич. Луната вече е в хармоничния ви Рак, а тези аспекти задвижват печеливша комбинация. Едно пътуване ще ви се отрази добре, ще ви отдалечи от проблема, а това ще даде възможност да го разрешите. За да се справите с една тежка ситуация излезте от системата, в която тя действа и ще решите проблема. Търсете и нова работа.
telegraph.bg

Публикувана на
19 Февруари 2024 година