Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Нона Йотова накара всички да се опулят

57-годишната Нона Йотова накара всички да се опулят с това, което заяви директно в ефир. Целта й беше явно, за да се рекламира. Иначе кой нормален човек на нейните години и с претенции за сериозност, би изцепил нещо подобно.
"Мога сама да си оближа стъпалото. Ако щете вярвайте, мога го и го правя", ухили се Нона, а всички застинаха в ступор. Това се случи в предаването "Кой да знае" като първа от шока успя да излезе Милица Гладнишка и се зае уж да пробва със себе си, но бързо се отказа. "Не съм толкова гъвкава", засмя се тя.
Нона обаче очевидно демонстрираше умения и още малко щеше да се изкара като Жената-каучук. Знаем, че тя ще участва и в новия сезон на "Денсинг старс", така че предполагаме там ще покаже въпросните си таланти, или поне част от тях.
"Много бихме искали да си оближе стъпалото в ефир, това ще е върхът! Ето защо значи Богомил Бонев толкова я тачи. Представете си, освен мусака, какво му прави вкъщи", коментират зевзеци в нета.
Знаем, че Йотова е дългогодишна половинка на бившия вътрешен министър Богомил Бонев, с когото са като родени един за друг и до днес. Той дори не й направи забележка, когато Нона реши да се барне в мрежата по бански с нелепо селфи от собствения им хол. Crimesbg.com

Публикувана на
19 Февруари 2024 година