Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

За кои вторник носи успехи

Видяна: 4880 пъти

Овен
Днес и за родените във втората декада проблемите никнат като гъби. до обед уредете амбициозните си дела, а за следобед планирайте участия в спонсорски мероприятия. Сега е момента да изпълните обещанията си към близките и децата. И ако сами се нуждаете от нещо потърсете подходящия човек, който този път няма да може да ви откаже. Ориентирайте се и към бартерни сделки..
Телец
До обед работете за личния си интерес, за работата и съвместните бизнес инициативи. За следобед планирайте участия в благотворителни мероприятия. Може да ви предложат изгодни условия по договори и покупко-продажби. Някой получава повишение и преназначение на престижна позиция. Вечерта се приберете с желан подарък, зарадвайте с нещо мечтано любимите и децата.
Близнаци
До обед се изкачвате упорито по пътя към върха, подписвате нови договори, уреждате сделки и получавате изгодни предложения. Следобед намалете темпото, огледайте се и помогнете на тези, които срещате в тежък за работата и здравето им момент. До утре на обед се включете в благотворителни инициативи и сами ще получите обгрижване, защити и стимули. Смирете амбицията.
Рак
До обед не се спирайте пред нищо и не се ограничавайте сами. Явете се на конкурси и преговаряйте с шефовете за повишение и преназначение на по-добра позиция. Символ на деня е корона на върха на планината. Упоритостта и старанията ви ще бъдат възнаградени, ще изкачите важен връх в бизнеса и кариерата, ще получете нужните ви разрешителни и сертификати.
Лъв
Днес може да изкачите поредното стъпало към успеха и доходната работа. До обед проведете разговорите, с които ще си осигурите мечтаната служебна позиция. Може да реализирате успешна сделка. Следобед подкрепете някой изпаднал в нужда и ще си спечелите приятел и подкрепа за цял живот. Включете се в дарителски и спонсорски акции. Може би точно там ще намерите и любовта.
Дева
До обед преговаряйте по новите договори и може да постигнете победи. Следобед амбицията отстъпва място на желанието за взаимопомощ и подкрепа. Навлизаме в деня на сърцето и любовта, подхождайте с разбиране към нуждите на околните и дано и вас разберат и подкрепят в труден момент. Добре е да се кандидатства за субсидии по имотни, строителни и възстановителни дейности и проекти.
Везни
Днес родените във втората декада може да изберат трънливия път на социалните и политически битки и да загърбят семейните и приятелски нужди. Постарайте се да носите и двете дини. Може да постигнете връх в работата, но после да се окажете самотни на него и изоставени в семеен план. Не отивайте в крайности, съобразете се с мнението и желанията на близки и любими.
Скорпион
До обед се препоръчват активни и амбициозни действия в желаната от вас посока. Поставете условията си, искайте и изисквайте и ще ви се даде. Може да подпишете изгодни договори и да реализирате печалби. С напредването на деня насочете усилията си в подкрепа на близки и приятели, може да помогнете и на непознати да излязат от тежко положение и да си поемат пътя.
Стрелец
До обед действайте активно, подпишете нови договори, направете заявка за участия в конкурси и кандидатствайте по спонсорски проекти. От обед до утре на обед работете повече за интересите на другите, подкрепете децата в желанието им нещо да тренират, осигурете възможности за изява на търсещите признание и финансиране. Работете за добра кауза и вашите проблеми ще се разрешат.
Козирог
Днес конкуренцията е на ниво, не може да си позволите неглижиране на важните срещи и разговори. Ще бъдете наблюдавани и преценявани, родените около 1 януари може да получат повече екстри и изгодни предложения. До обед се движете амбициозно и подпишете нови договори, а за следобед планирайте участия в благотворителни прояви. Вечерта се приберете с желан подарък.
Водолей
До обед е добре да се действа амбициозно и на пълни обороти, да се уредят представителни срещи и да се подпишат нови договори. От обед до утре на обед работете в полза и в услуга на другите, включете се в спонсорски проекти и сами ще станете обект на подкрепа. Колкото дадете, толкова и ще получите. Смирете амбицията и гордостта, обадете се и на забравените роднини.
Риби
Силен и творчески ден, в който може да реализирате амбиции и мечти и да претворите в реалността една своя отдавнашна идея и мечта. Явете се на конкурси, направете промоции на работата и талантите си и кандидатствайте за странично финансиране на проектите си. Включете се в дарителски кампании, жеста ще ви се върне. И утре си съдействайте и подкрепяйте взаимно.
telegraph.bg

Публикувана на
20 Февруари 2024 година