Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво да не правим днес

Видяна: 4860 пъти

Овен
Не започвайте деня с претенции, а се постарайте да удовлетворите исканията на близки, колеги и шефове. До обед се раздавайте по всички линии на личната ви активност, но от обед навлизате в силен и творчески период и до петък постигате нещо важно или си издействате повишението. Вечерта може да ви се обадят с делово предложение, което ще ви извади на светло.
Телец
До обед не се занимавайте с амбициозни начинания, не искайте много от живота и от другите. Всеки жест, който направите ще ви се отплаща във времето. Правете това, за което някой ще ви помоли без да го редактирате и променяте. Важните си лични инициативи отложете за следобед. Предстоят сблъсъци на интереси, но тези, на които сте помогнали ще ви подадат рък.
Близнаци
Не започвайте с искания и претенции от сутринта. Помогнете на близките да реализират мечти и желания и за следобед отложете важните си делови и лични срещи. Съдбата ще завърти своето колело и до утре на обед ще получите нещо, за което отдавна се трудите, преговаряте и работите. Няма да останете на сухо и в любовта. Тази вечер се постарайте да изглеждате на ниво.
Рак
Днес сте обект на обгрижване и сами правите жестове към другите. С такава политика се отива далече и може да се постигне непостижимото. От обед колелото на съдбата се завърта, нови хора и фактори започват да ви оказват влияние. Съветът е бързо да се нагодите на новите изисквания, да обновите дрескода и държанието си, за да сте в синхрон с променящата се обстановка и отношения.
Лъв
Изпълнете дадените обещания, погрижете се за тези, които имат нужда независимо дали са свои или чужди. С действията си днес привличате бъдещите си спонсори, последователи и клиенти. Към обед Луната навлиза в Лъв и колелото се завърта във ваша полза и интерес. Планирайте за вечерта делови и приятелски срещи, важни за бъдещето ви хора се появяват на хоризонта.
Дева
До обед се включете в обгрижваща и спонсорска програма, помогнете на някой изпаднал в нужда и може да получите лична подкрепа и съдействие в труден момент. Правете това, за което някой ви моли, не давайте съвети и без коментар свършете нужната за другия работа. Към обед жестовете се връщат, вече сами получавате подкрепа и съдействие. До вечерта качвате нивото.
Везни
До обед с нищо амбициозно не се захващайте, а работете повече в полза на близките и децата, и на хората, които ще срещнете в тежък за тях момент. От обед започват обрати, които ще ви помогнат да изкачите връх в кариерата и бизнеса и да привлечете подходящите хора за съвместна работа и живот. Тази вечер дайте всичко от себе си, бъдете неотразими в подхода, изявата и визията.
Скорпион
До обед продължете с благотворителната политика, давайте и дарявайте. От обед навлизаме в деня на пръстена и колелото. Много неща ще се променят, време е да промените подхода, да помислите повече за себе си, за собствените нужди и за желанията на тялото и душата. Предстои ви важна среща, на която ще ви оглеждат и преценяват. Постарайте се да изглеждате добре.
Стрелец
До обед не мислете за себе си, а помагайте на тези, които ви поискат подкрепа. От обед съдбата ще завърти своето колело, личните ви нужда и амбиции ще излязат на преден план и ще изискват нов подход, нова визия и нови връзки в създалата се ситуация. Не отклонявайте покани, направете си реклама и се постарайте да усвоите нови знания и умения, които ще ви помогнат в пътя напред.
Козирог
До обед отклонявайте деловите предложения, заемете се с нуждите на близки и приятели и за следобед отложете важните делови срещи. Вече навлизате в успешен и творчески период, който ще бележи своя връх през уикенда. Подгответе се за срещите си, никъде не отивайте неглиже тази вечер. Само личните ви способности не стигат, нужно е повече лустро и обаяние, за да успеете.
Водолей
До обед си правим взаимни услуги и затвърдяваме партньорските връзки. Направете поне едно добро дело и очаквайте покровителство. Следобед полезните вещества и мисли лесно се усвояват от организма и ума. Водете преговори, представете се на бъдещи спонсори, партньори и работодатели. Никъде не отивайте без проучване и предварителна подготовка, облечете новите дрехи.
Риби
Започнете с жест на внимание и обич към близките, но към обед вече се концентрирайте върху собствените си проекти и амбиции. Предстои ви важна среща, постарайте се да изглеждате на ниво и в синхрон с изискванията на момента. Разрешете спокойно проблемите и ще получите свежи сили за предстоящите ви изяви. Предстои вечер на талантите, дайте всичко от себе си.
telegraph.bg

Публикувана на
21 Февруари 2024 година