Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Кобилкина с ново разкритие за любовта на мъжете

„Любовта на мъжа не минава през стомаха, минава два пръста под него.“ Така се шегува психоложката и сексолог Наталия Кобилкина, която влиза в риалити формата „Хелс китчън“ по Нова тв. Кобилкина е част от Отбора на златните, съществуващ от миналата година в кулинарното предаване. В него участват популярни личности, които заформят кулинарни битки с останалите два отбора, съставени от професионални готвачи. „Златните“ обаче не са включени в състезанието за голямата награда.
„Не ме е страх от шеф Виктор Ангелов! Ако трябва да си призная, на салатите съм най-добра. Ние постоянно с моя син си готвим авокадо, използваме лимони и зехтин. Изобщо средиземноморската кухня ми е най-любима“, сподели Наталия.
След като стана ясно, че в новия сезон на предаването ще видим Кобилкина, зрителите се пошегуваха в нета: „О, ще готви кекс и ще говори за секс“. „А защо не?“, отговори Наталия. И макар сексоложката винаги да е твърдяла, че въртенето около печката не е сред любимите й занимания, то не е изключено да се окаже добра хранителна познавачка, пише „България Днес“.

Публикувана на
21 Февруари 2024 година