Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Какво се разприказва най-видната снаха на Катуница

Певицата Джена се почувства в свои води и разголи душата си в подкаста "Не съм такъв човек". Тя се отпусна и говори открито за живота си, тъй като водещият Красимир Красимиров се оказа и неин мениджър и съвсем естествено разговорът задържа интереса и доброто настроение.
В момента чалга фурията прави невероятен фурор с песента "Не е любов", което е прецедент в жанра, тъй като това е парче на 16 години и едва сега набира такава популярност. Пайнерката разказа от къде тръгва всичко и през какви трудности е преминала, за да може да я запише наново, след като нейна колежка се е опитала да я вземе под носа й.
За първи път Джена говори открито за професионалния и личния си живот, без да спестява нищо, макар да има обидени след това. Обидена е, че през 2012 година не са й дали наградата за "Певица на годината", макар всички фенове и до ден днешен да смятат, че е била за нея. Но тя е убедена, че феновете няма кой да заблуди и те са най-правилното мерило за успеха на един артист-изпълнител.
Джена разказва за отношенията си със своя съпруг Атанас Стоев и какво е чувството да бъде снаха на "Канарите". Никога няма да забрави как са я посрещнали в дома си и какво е почувствала тогава. Разкри също така кога ще покаже снимки на дъщеричката си Цветея, която през април ще навърши 2 години.
С водещия си спомниха няколко куриозни случки от нейни участия, които ще ви шокират. Как скъп автомобил е влезнал в заведение, в което е имала участие, и как е съборил стената и прозорците и се стигне до измамен чужденец, който е дал 100 000 евро на непозната жена, с която си е пишел онлайн и е твърдяла, че е приятелка с Джена и още няколко известни нейни колежки.
За първи път Джена е толкова откровена в свое интервю и непременно трябва да се гледа, за да видите какъв човек е тя и какво я отличава от останалите.блиц

Публикувана на
21 Февруари 2024 година