Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Влизат в“Ергенът“ за простотия и подлизурщина

Шоуто „Ергенът“ те поставя в позиция на подлизурко, категорична е участничката във втория сезон Мони.
"Участието във формат, който те поставя в подлизурствена позиция, борейки се за вниманието на мъж, не представлява проблем единствено за жени, които са така и в живота. Това са жени, които не избират, а се надяват да бъдат избрани. Имало е и ще има участнички, които не харесват дори и себе си. Това е доста жалко."
Това категорично заяви ориенталската танцьорка Мони Зенгиннер, която участва във 2-ри сезон на романтичното приключение "Ергенът". Новото издание на шоуто тръгва след няколко дни.
Проблематичната природа на предаването е тема за разговор от много време насам. Самостоятелните жени в нета често заявяват, че никога не биха могли да се подложат на такова изпитание и че да се борят за вниманието на мъж е изключително тъжно. Камо ли пък публично. Много от зрителите се настройват и срещу ергена, след като често в един епизод той ухажва и целува няколко дами, което според тях е неуважително въпреки замисъла на шоуто. Някои от бившите участнички са напълно съгласни с това твърдение.
"Аз съм жена с много стабилно усещане за своята стойност, което е причината да възприема това предаване като една телевизионна изява, а Ергена като обикновен статист", откровеничи пред "България Днес" Мони. Самата тя заявява, че не се вълнува за завръщането на предаването, а само за подбора на клетите участнички. "Чудно ми е дали ще успеят да надиграят по простотия мнозинството от моя сезон", сподели тя.хотарена

Публикувана на
21 Февруари 2024 година