Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Чии желания ще се сбъднат днес

Видяна: 5280 пъти

Овен
За днес ви предстоят важни срещи, дори и да не сте ги планирали. Облечете новите дрехи, ще попаднете в ситуация, в която ще ви оглеждат и преценяват преди да ви дадат шанса, който чакате отдавна. И ако до момента сте били в неизгодна позиция днес може да се похвалите с придобивка и повишение. Ден на колелото, много неща ще се преобърнат и ще позволят да направите своя ход.
Телец
Венера и Плутон от Водолей и Луна от Лъв са в конфликтни аспекти с Юпитер от Телец. Ще бъдат неприятно засегнати на болното място родените около 1-5 май. Може да разберете за изневери, да изневерите или да се решите на разводи и раздели. Ден на пръстена и колелото, внимавайте и не бързайте да разваляте дългогодишни връзки. Предстоящият уикенд може да промени нещата.
Близнаци
Денят ще бъде белязан от важни делови и партньорски срещи, затова се постарайте да изглеждате перфектно. Идете не фризьор, облечете новите дрехи, постарайте се да се впишете в средата и да изпъкнете с обноски и визия. За следобед организирайте и се явете на съвместни срещи и инициативи. От особено значение е в каква среда и колектив ще се внедрите и приобщите.
Рак
Луната е в знака на властта Лъва, подновяват се преговори и стартират нови бизнес отношения. Ден на пръстена и колелото. Сега е момента отношенията да се скрепят с пръстен и печат, да се подпишат споразумения за съвместна работа и подкрепа. Утре групите и коалициите ще се определят окончателно, а днес може да изберете към кой лагер ще се присъедините. Побързайте.
Лъв
Първата половина на деня отделете за себе си, за своите лични и здравословни нужди. Идете на фитнес и козметик, купете нови дрехи и се постарайте да изглеждате перфектно на срещите, които предстоят следобед. Не отклонявайте покани за престижни събития. Тази вечер съдбата подбира единомишленици в един отбор и среща хората, които в бъдеще ще действат рамо до рамо.
Дева
Днес съдбата завърта своето колело, хората в притеснено положение намират нужното решение, а тези, които до момента са доминирали може да изпаднат от някои класации. За вас идват дни на успехи и придобивки. Предстоящото в края на седмицата пълнолуние в Дева ще напълни потребителската ви кошница. Ориентирайте се към активни и творчески дейности и мероприятия.
Везни
Днес всичко е различно и променено, не бързайте с инициативите. Ще получите информации за рокади и нововъведения, на които бързо трябва да се напаснете. Може да ви предложат нова или паралелна работа и перспективни договори. Не бързайте и с избора, поискайте отсрочка до утре, когато ще си дадете вече ясна сметка къде ви е мястото и с кого ще се чувствате комфортно.
Скорпион
Продължете с огледите и преговорите, бъдете в тон с изискванията на момента и се съобразете с дрескода, където и да отивате. Днес полезните вещества и мисли лесно се усвояват, може да получите ценна информация, която веднага трябва да използвате, иначе ще пропуснете момента и ще дадете шанс на конкуренцията да заеме постове и позиции определени или подходящи за вас.
Стрелец
Днес и утре Луната от Лъв стимулира изявите на огнените знаци. Опитайте да привлечете погледите на хората, с които ще вървите напред или могат да ви помогнат в амбициозните ви начинания. Сега е момента да работите с цялото си усърдие и вдъхновение. Бъдете сигурни, че усилията ви няма да отидат напразно. Още утре ще получите покани за делови и фирмени участия.
Козирог
Започнете деня с посещение при козметик и фризьор, особено ако ви предстоят важни делови и представителни срещи. Един от дните, в които вадим новите дрехи и се представяме в целия си блясък на визия и лични качества. За вечерта планирайте среща на екипа и участия в престижни делови и творчески инициативи. Покажете се в най-добрата светлина, рекламирайте се на всички нива.
Водолей
Ден на колелото, което е било отдолу тръгва нагоре, а това, което е доминирало до момента вече изпада в зависимости и трудно отстоява позицията си. Бъдете внимателни, конкуренцията се надига и търси слабото ви място. Появява се отново стар проблем, отношенията ви може да излязат от ритъм, както и сърцето. Не бива да нервничите. Обадете се на приятел в нужда.
Риби
Ден на пръстена, вървите към ангажиране с нови хора в посока на любовта и бизнеса. Някой ще съчетае двете в едно и ще предложи брак на партньора си в делови и бизнес план. Сделките ви ще са обвързани емоционално. Добре трябва да претеглите всички варианти, за да не останете излъгани в чувствата или в парите. Може би е по-добре едното да не върви заедно с другото.
telegraph.bg

Публикувана на
22 Февруари 2024 година