Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще я караме в петък

Видяна: 4880 пъти

Овен
Един от най-силните ви и успешни дни. Излизате начело, повеждате екипа си. Някой влиза в нова партия или група по интереси, а друг създава своя, в която ще играе водеща роля. За политиците това е чудесен ден за прегрупиране на силите. Днес тръбачът-съдба свири сбор и събира под знамената на личната ни активност хората, с които си пасваме и може да постигнем заедно големите си амбиции.
Телец
От днес и Меркурий ще ви гледа в хармоничен аспект от Рибите. Очертават се пътувания и срещи. Проведените през уикенда разговори ще са полезни и ползотворни за личните ви и бизнес контакти. Съберете екип от доверени хора, направете подбор на приятели и последователи и прекратете неблагоприятни влияния. Намерете начин да тествате връзките си. Ден на неприятни разкрития.
Близнаци
Днес се стиковат мнения, правят се събрания на колектива и на групата, в която работите или ръководите. Може да бъдат приети и одобрени и нови членове. Бъдете изобретателни в контактите, не оставайте в среда, в която не чувствате подкрепа и не намирате симпатизанти. Днес тръбачът-съдба ни събира в групи по интереси или в политически сдружения, които в бъдеще ще прераснат в партия.
Рак
Днес и Меркурий навлиза в Риби и включва на пълна мощност интуицията. Направете своя избор, преговаряйте с подходящите хора, включете се в работата на групи и колективи, които ви привличат и в които ще развивате успешно личните си таланти и дарби и ще печелите добре. Не чакайте по-добри времена, утре конкуренцията ще е убийствена, ще се обедини и ще ви атакува подмолно и в гръб.
Лъв
Един от най-успешните и силни дни, особено за родените в третата декада. Време е да направите избор към коя група, екип или партия принадлежите. В този ден ще чувате призив от различни страни и увещания да действате съвместно с различни хора. Не правете повече компромиси, бъдете там, където са личните ви чувства, предпочитания и бизнес интереси.
Дева
Не пропускайте нито едно благоприятно положение, покана и шанс за изява в този ден. Всичко предприето ще носи ползи, късмет и придобивки и ще ви свързва с подходящите хора за съвместен живот и бизнес. Препоръчват се участия в колективни мероприятия. Изберете екипа, в който ще работите. Не правете компромис, идете там, където ще се чувствате добре приети и желани.
Везни
Ден на важен избор не само на среда и перспектива, но и на екипа, в който ще се работи най-добре, а връзките ще бъдат здрави и хармонични. Не правете компромиси, особено ако сключвате дълготрайни договори. Постарайте се да ви е уютно, приятно и удовлетворяващо в новата среда и обстановка. Поставете условията си и се съобразете с тези на другите. Ден на напасване.
Скорпион
Днес не може да си неангажиран, да си извън колективните интереси и да действаш солово. Така ще се изолирате и няма да получете подкрепа в труден момент. Влезте в средата, която отговаря на личните ви нужди и претенции, заявете участия на конкурси и престижни мероприятия. Родените в третата декада може да изпаднат в изолация и някои от дейностите им да бъдат прекратени.
Стрелец
Един от най-успешните ви и силни дни за месеца. Може да намерите групата и колектива, в които да развивате дарби и таланти, да бъдете подкрепени и стимулирани в развитието си. Днес тръбачът-съдба ни събира в групи по интереси, свързва тези, които могат да работят екипно и да бъдат полезни не само на себе си, но и на съвместните дейности и начинания на групата.
Козирог
Днес е важно да се обсъждат и договарят съвместни творчески проекти, да се избира средата, екипа и дейностите, с които ще се занимавате. Търсете съмишленици за идеите, които искате да реализирате в професионален или политически план. Такъв успешен ден ще чакате цял месец. Свързвате се с подходящите хора, с които през уикенда ще затвърдите връзката.
Водолей
За днес не се препоръчват солови изпълнения и действия, които не сте синхронизирали семейно или с екипа, в който работите и действате. Скрийте се зад доверено рамо, използвайте протекциите, които имате и така ще защитите позициите си. Ако се изправите сами срещу всички със сигурност ще бъдете елиминирани от играта, но с подходящите съюзници ще постигнете взаимно изгодни цели.
Риби
Меркурий навлиза в Риби и слага забрана на желанието за споделяне. Ако искате работата и сделките ви да вървят и приключат успешно не правете излишни коментари и съобщения. Може да ви приемат в нова делова среда. Внимателно подбирайте екипа и хората, с които ще работите. Подложете на тестова програма всичко, което смятате да приемете и движите в бъдеще.
telegraph.bg

Публикувана на
23 Февруари 2024 година