Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Отиде си едно от най-известните момичета на агент 007

Американската и британска филмова, театрална и телевизионна актриса Памела Салем почина малко след 80-ия си рожден ден, съобщава Big Finish. Салем е най-известна с ролите си на професор Рейчъл Дженсън във фантастичната сага “Доктор Кой” и участието си във филма от франчайза за британския таен агент Джеймс Бонд “Никога не казвай никога”, където си партнира с легендарния Шон Конъри св образа на секретарката Мис Мънипени.
Салем е родена в Индия, но учи в Германия и Лондон. Изгрява на големия екран през 60-те, като се е появявала в над 70 телевизионни и кино продукции. Сред най-емблематичните й филми са “Кралски двор”и “Професионалистите”, През 70-те играе Зоуи Бенет в кинолентите “Всички големи и малки създания” и “Големият влаков обир”.
През 90-те актрисата заживява в Лос Анджелис и се включва към актьорския състав на сериалите “Спешно отделение” и “Западен заслон”.
Причината за смъртта на Памела Салем е обвита в мистерия и все още няма официално изявление как точно се е отишла тя. /телеграф

Публикувана на
24 Февруари 2024 година