Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще сме в неделя

Видяна: 7500 пъти

Овен
Хармоничен и светъл ден, в който природата се стреми да запази подредбата на светилата, но пълнолунието отминава. Днес сме по-смирени и разбиращи, лесно приемаме другата гледна точка и тръгваме заедно напред. Не влизайте в конфликти, днес крясъците разболяват и вредят повече отколкото си мислим. Препоръчват се спокойни занимания и разходки. Не ходете на лов за пернати.
Телец
Ден на омиротворяване, символ е човешката душа. Правите силен ход и стопявате дистанцията с тези, които са важни за вас. С всеки може да се разберете, да уточните отношения, чувства и сделки. Ще бъдете добре приети където отивате по работа или за удоволствие. Осъществявате полезни и перспективни връзки. Запознанствата от този ден ще помогнат да живеете и печелите добре.
Близнаци
Съдбата е подготвила неприятни изненади и за родените във втората декада. Опитайте да разберете другата гледна точка и не давайте непоискани съвети. Деца и родители ви поставят пред свършен факт, никой не ви иска мнението и вече е взел решения, които не одобрявате. Символ на деня е човешката душа, простете и обичайте дори и тези, които се опитват да избягат от вас.
Рак
Добре е днес да проведете разговорите, от които сте се страхували. Денят е хармоничен и балансиран, символ е богинята на човешката душа, Психея. Лесно си влизаме в положението и се разбираме по спорните въпроси. Ще е трудно, но ще постигнете разбирателство. Ако преговорите и нещата не потръгнат днес може да се разделим мирно и тихо и всеки да си продължи по пътя.
Лъв
Днес и утре са най-добрите дни в този месец за предложения, за годежи и сключване на брак. Успехът и късметът са там, където и двете страни направят компромиси, уважават се взаимно и зачитат гледната точка на другия. Чудесен ден за сдобряване, потърсете тези, които ви липсват или имате неразрешени въпроси и спорове от миналото. Цар-Лъв не може без своята царица.
Дева
Днес успехът ще следва родените във втората декада, ако не отиват в крайности и водят умерена и балансирана политика. Контролирайте се, днес крясъците разболяват и вредят повече отколкото предполагаме. Нужно ви е спокойствие, ако искате да решите възникналите проблеми. Безцеремонното поведение изцяло да се изключи. Правете жестове и компромиси и може да разчитате на такива.
Везни
Ден на новите перспективи. Лесно е да се сдобриш, да се върнеш към стара и липсваща ти връзка и да поставиш отношенията си на честна и хармонична основа. Символ на деня е умереността, което е и девиза на Везните. Не изказвайте крайни мнения и бъдете гъвкави в позициите си. Всеки може да направи стъпки и отстъпки и да привлече качествени партньори за обща работа и съюз.
Скорпион
Днес родените във втората декада действат умело и дипломатично и постигат поне една важна цел. Разделете отговорностите, дайте възможност на близките и децата да се изявяват в желаната област. Сменете тона, днес е добре да подкрепяш, а не само да нареждаш и да командваш. Позволете на порасналото птиче да излети от гнездото, а ако ви е време поемете и вие своя път далече от дома.
Стрелец
Днес е важно да намерите златната среда и да балансирате между желания и възможности. Не бъдете крайни в разговорите си, отлагайте във времето неприятните ангажименти и си доставете повече радост за сетивата с разтоварващи и лечебни процедури. Днес крясъците разболяват и може да доведат до раздели. Не притискайте околните с прекалени претенции и изисквания.
Козирог
Днес и родените във втората декада ще се похвалят с победа, придобивка и духовна връзка. Денят се свърза с човешката душа, с възможността да намерите отдавна търсения партньор за работа или съжителство. В хороскопа ви действат брилянтни аспекти от другите два земни знака. Може да се разберете с всеки и да оправите отношенията си с важните хора в живота ви.
Водолей
Ведър и лежерен ден, не си нарушавайте спокойствието и това на другите. Лесно е да излезеш от релси с непремерени действия, но после ще е трудно да се намери обратния път и да си върнете равновесието. Ден на душата и на задушевните разговори. Момента е благоприятен за уточняване на отношенията и за напасване един към друг. Скандалите и крясъците разболяват.
Риби
Днес и за родените във втората декада се очертават конфликти и битки на интереси и позиции. Проявете разбиране и направете компромис. В момента играете нестинарското си хоро върху жаравата на страсти и амбиции. Някой ще се опари, друг ще се почувства ощетен и пренебрегнат, а трети окончателно ще излезе от играта и ще тръгне по свой път далече от дома.
telegraph.bg

Публикувана на
25 Февруари 2024 година