Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще започнем новата седмица

Видяна: 4860 пъти

Овен
Ден на чудотвореца, дано и във вашия живот се случи поне едно малко чудо. Придобивате една особена вътрешна освободеност и разкрепостеност, а това ще позволи да кажете това, което отдавна мислите на засегнатите в ситуацията. Сега е момента да поискате повишение, да поставите своите условия и да сключите нови договори. Самоконтролът е важен, дозирайте нещата.
Телец
Днес ще имате за какво да почерпите, ще се случват събития, които ще подсигуряват бъдещето и живота ви. Дори и нещо да се обърка, то ще е за да ви даде възможност да отидете на правилното място и да ви разкрепости от някои закостенели виждания и действия. Приемайте без колебание получените предложения, някой ще предложи и брак на любимия. Днес за вас всичко е възможно.
Близнаци
Днес и за родените в третата декада ще има неприятни моменти, особено ако прибързано споделите идеите си, без да сте ги съгласували с партньорите. Конкуренцията дебне и опитва да взриви важните за вас емоционални връзки и професионални дейности. Настроенията рязко ще се сменят, от веселие ще се отива към конфликт и обратното. Не губете чувството си за мярка.
Рак
До обед отделете време и за работа и за приятни моменти с близки и приятели. Изискването е във всеки момент да не ви напуска чувството за мярка. Следобед на хоризонта се задават тъмни облаци и отношенията излизат от ритъм, както и сърцата ни. Ще е трудно да се разберете дори и по незначителни поводи. Насъбраното с времето неудовлетворение ще ескалира в тежки конфликти.
Лъв
Сключените днес договори ще бъдат стабилни и оформени изгодно, както на професионално ниво, така и в партньорски и любовен план. Внимавайте с връзките по месторабота, но за някои от нас това е начина да си защитават гърба и позицията в бъдеще. Ден на чудотвореца, в живота ви може да се появи и да влезе едно малко чудо и дано след време то не се превърне в чудовище.
Дева
Ден за делови и приятелски срещи, за преговори и визити. Може да се почерпите след добре свършената работа и уредената сделка, но във всеки момент трябва да се контролирате и да не губите връзка с реалността. Всяко отиване в крайности ще влияе зле на здравето и на отношенията ви с околните. Не допускайте да ви провокират, движете се в златната среда.
Везни
Ден за предложения, за партньорски срещи, на които ще се взимат важни решения за съвместна работа и живот. Най-хубавият ден в месеца и за любовно предложение. Понеделнишки може да ви тръгне на благоприятни срещи и обвързване с качествени партньори. Не пренебрегвайте отправените покани, поканете на среща и преговори хората, с които смятате да вървите напред..
Скорпион
Ден на виното и камбаната. Ще имате повод да почерпите и да разпуснете. Старайте се всичко да е с мярка, за да не се засегнат чужди интереси. Сега е момента да влезете в нова игра, да се запознаете с новите правила и да подредите приоритетите. Чудесен ден и за любовно предложение, но не и към колега или колежка. Конкурент може да ви спретне компромат.
Стрелец
Денят може да започне с повишена амбиция и отговорност, които до края на деня ще ви изнервят и стимулират да направите необмислен ход. Увеличете самоконтрола и във всеки момент се старайте да владеете ситуацията. Бъдете точни в сметките, защото както мерите, така и ще ви отмерят. Лесно сменяте пасивно с активно поведение, но не винаги в подходящия момент.
Козирог
И за родените в третата декада днес ще има поводи за радост и неочаквана печалба. Идват вести, които ще повдигнат духа а някой и ще почерпи. Ден на виното и камбаната. Важното е във всеки момент да контролирате ситуацията, а не да позволявате тя да ви контролира. Пийте умерено и говорете премерено. Един от най-добрите дни за предложения и годежи. Любовта ви покровителства.
Водолей
Ден на разкрепостяване. Сега е момента да проведете отлаганите разговори с шефа. Лесно може да се разберете и да постигнете компромис удовлетворяващ и двете страни. Важното е да не се отива в крайности, да не се поставят крайни искания и условия и да се действа дипломатично. С такт и усмивка ще постигнете много повече отколкото с демонстрация на сила и агресия.
Риби
Днес до обед в конфликтна ситуация са родените в третата декада. Старайте се да не отивате в крайности, независимо пред какъв избор ще ви постави живота. Чак в края на работното време може да се появи благоприятния, желан и спасителен за вас вариант, който ще ви осигури стабилна позиция и допълнителни доходи. Водете преговори, съчетайте и полезното с приятното.
telegraph.bg

Публикувана на
26 Февруари 2024 година