Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Пастор удари половин милион долара от лотария, забрави си билета в магазина

Късметлия, който спечели половин милион долара от лотарията, забрави билета си в магазина, от който го купи и за малко не се сбогува с печалбата си.
„Кевин Фрей, 64-годишен пастор, явно толкова се е развълнувал от печалбата си, че забрави късметлийския си билет и си тръгна без него “, пишат New York Post. В САЩ продават билети за така наречената „незабавна лотария“. Точно това е билетът, който е купил на касата в магазина. На секундата изтрил билета си и ударил джакпота от 500 хиляди долара.
Веднага изтича на улицата и се обади на роднините си. Докато разговарял по телефона, синът му го помолил да снима билета и тогава той му отвърнал: „Няма го! Забравих го в магазина!". Мъжът веднага се върнал в магазина, където за негово щастие открил билетът, който продавачката запазила.
Въпреки драмата, пасторът си взе наградата. Той ще похарчи парите за дългогодишната си мечта - да се премести по-близо до семейството си в град Де Мойн. Останалите пари ще раздели с близки и ще ги дари на благотворителни организации.телеграф

Публикувана на
26 Февруари 2024 година