Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

За кои вторник носи успехи

Видяна: 4800 пъти

Овен
Днес и утре Луната ви гледа в опозиция от Везните. Нещо планирано ще се отложи и провали, може да се наложат пътувания, но поводите няма да са неблагоприятни. Ден на преобразяването, стъпвате на нова база и позиция и по някакъв начин животът ви се променя. Не се опитвайте да задържате старото, напаснете се на промените, откажете се от вредните илюзии и страсти.
Телец
И независимо какво е времето навън в сърцето ви е студено, особено ако се колебаете в решенията и не срещате подкрепа от хората, които обичате и цените. Опитайте да се видите отстрани и като един истински Телец да се откажете от вредните илюзии. Погледнете с други очи новите варианти, не оставайте в нехармонична и вредна за вас среда. До края на май направете избора си.
Близнаци
Ден на преобразяването. Вече владеете важната за вас дейност и ситуация и може да налагате авторитетното си мнение, изискванията и желанията си на всички участниците в играта. Преценявайте трезво, не се подавайте на емоциите, а това ще помогне да извлечете максимални ползи от предстоящите преговори, съвместни инициативи. и участия. Днес всеки ще получи по заслуги.
Рак
Родените около 1 юли са в притеснена и конфликтна позиция. Ден на подражанието и пасивното следване на авторитети. Не го правете, останете където сте, ако не можете да продължите самостоятелно. Ако действате по инстинкт ще попаднете в заложените капани на тези, които добре познават реакцията ви. Ден на кривите сметки, на нереалистичните замисли и идеи.
Лъв
Днес се получава по заслуги, един ще бъде оценен, а друг тотално пренебрегнат. Предстоят детронации на хора с власт и положение в бизнеса и в обществото. Един от дните, в които си даваме сметка на колко се оценяваме и как ни оценяват другите. Не очаквайте компромис, а и не бива да правите такъв. Вечерта и любовта ви поставя пред избор. Не планирайте за утре важни делови срещи.
Дева
Постарайте се да видите всяка ситуация през призмата на обективния и реалистичен подход. Ще ви предложат оптимални оферти, а и вие давате толкова, колкото можете в момента. Ще се случват събития, които ще ви покажат как стоят нещата от друг ъгъл и гледна точка. Ще са нужни корекции в плана и подхода. Не планирайте за утре сключване на важни договори. Уредете важното днес.
Везни
В момента за вас не действат негативни аспекти. Предстои преобразяване, възможност да привлечете желаните партньори и да коригирате грешките на миналото. За родените около 5 октомври денят ще донесе усмивки и сълзи, ще ви свърже с подходящите хора и ще сложи край на колебанията. Не отлагайте за утре важните срещи, от които ще зависи работата и личния ви живот.
Скорпион
Ден на кривите огледала и кривите сметки. Виждате реалността изкривена под влияние на личните си емоции, илюзии и амбиции. Опитайте да видите всяка ситуация отстрани. Който успее да излезе от системата, в която е включен ще намери правилното решение. Докато ви действат законите на положението, в което се намирате ще зависите от друг и трудно ще прокарвате идеите си.
Стрелец
Днес може да излезете от нечия сянка и да защитите личните си амбиции и професионални каузи. Всеки ще получи по заслуги, а при вас ще има и поощрение и стимул за развитие в бъдеще. Не продължавайте да вярвате сляпо на тези, които до момента ви използват и предават. Днес може да направите самостоятелен ход с пешката-царица и да спечелите в конкурентната игра и битка.
Козирог
Днес се обажда това, което сте повикали в миналите дни с грижата или неглижирането на важните положения и хора в живота си. Ще се получава по заслуги, затова намалете претенциите и си спомнете с какво сте заслужили днешните подаръци на съдбата. Родените в първата декада ще имат проблеми в общуването. Ден на леденото сърце, трудно се разбирате дори и с близките.
Водолей
Днес може да заемете лидерска позиция, а това ще изисква да се държите на положение, да изисквате повече от другите и да сте концентрирани над належащите задачи. Не може да се правят компромиси, да се отсъства от важните места и мероприятия и да се неглижират партньорските връзки. Отношенията може да се вледенят там, където няма синхрон, обич и разбирателство.
Риби
Всичко случващо се днес сме заслужили в миналото с действията или бездействието си. Ще се случват събития, които ще показват на кого може да разчитате и кой вече ви е отпаднал като ангажимент и връзка. Предстои пренареждане в отношенията, време е да погледнете реалностите и да се съобразите с очакванията на партньора. Родените в края на февруари са пред тежък личен избор.
telegraph.bg

Публикувана на
27 Февруари 2024 година