Новина от категория България
Архив на публикациите

Първата жена на Христо Шопов: „Той е женкар и откачалка, но не е насилник!“

Красавицата Александра Георгиева, шеф на балета на „Фридрихщатпалас“ в Берлин, е най-успялата ни балерина в света. Малцина помнят, че е първата съпруга на актьора Христо Шопов. Двамата се запознават съвсем млади преди повече от 35 години и имат бурна връзка и една дъщеря - Невена.
Александра запази мълчание след скандала около Христо с извадения пистолет, но според нейни близки била шокирана от обвиненията и ги намирала или за инсценировка, или за дело на психично болен човек.
"Ицо е пораснало дете и си е истинска откачалка, но е неспособен на насилие", твърдяла Александра. - "За толкова години не съм го видяла да смачка и муха. Други са му пороците, с това постоянно гонене на фусти", подсмихвала се балерината.
И признава, че е напуснала актьора заради постоянните му забежки с млади момичета. "Разделихме се заради фенките му след филма „Вчера“. Защото го ревнувах, а не защото бил гей, като твърдяха слуховете. Ние с първия ми мъж винаги сме били приятели и сме се подкрепяли взаимно."
Според нея със звездата ба БГ киното Христо Шопов нямало как да останат заедно, защото мечтата й била да работи в Германия като балерина, а актьорът тъкмо бил станал популярен у нас. „Кариерата му тръгна бързо, пък аз спечелих конкурс в чужбина и трябваше да действам. Разделихме се, но се радвам, че той се съгласи дъщеря ни Невена да бъде с мен“, споделя с днешна дата Алекс.лупа

Публикувана на
27 Февруари 2024 година