Новина от категория Светът
Архив на публикациите

72 пушки и пищови иззеха от дома на Ален Делон

Миналата седмица жандармерията е претърсила дома на Ален Делон в Души и иззела десетки огнестрелни оръжия. Според "Паризиен" част въпросните 72 пушки и пищови са били колекционерски, но много са бойни и в състояние да убиват.

Медиите във Франция смятат, че съдът е решил да предприеме действия и да задържи тези оръжия далеч от собственика им, за да предотврати и най-малкия риск, като се има предвид крехкото здравословно състояние на Ален Делон и напрежението между трите му деца.
Макар да е известно, че 88-годишният актьор има стрелбище в имота си в Души, прокурорът в Монтаржи, Жан-Седрик Го, заяви, че Ален Делон не е притежавал разрешително, което да му позволява да притежава огнестрелно оръжие".
В интервю преди няколко дни Анушка Делон заяви, че братята ѝ Антъни и Ален-Фабиен "се разхождат въоръжени из къщата", мислейки си, че са "в Дивия Запад". По-големият от братята веднага отвърна на удара, като написа в Инстаграм:
"Прекарахте лятото в стрелба с глог с любимия си, бивш шеф на охраната в Души, преди най-накрая да донесете оръжието у дома в Женева като спомен от татко. За човек, който мрази оръжията, ти изглеждаше много смела и способна. Що се отнася до мен, аз отдавна спрях да нося оръжие."

Публикувана на
27 Февруари 2024 година