Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Вергов се изпусна в ефир, искал да си легне с жената на Зомбори

Актьорът Юлиан Вергов ще се окаже доста палав и авантюрата му с Диана Димитрова не е нищо пред това, което си призна в национален ефир. Зрители са втрещени от сексуалното желание на популярния актьор, който от година води съдебни дела с колежката си Диана Димитрова, която го обвинява в побой.
Оказва се, че Вергов е хвърлил око на друга своя колежка, която е омъжена, но явно това не притеснява по никакъв начин звездата от "Откраднат живот".
Изненадващо той се появи в публиката на последния лайф на "Като две капки вода" и направи странен и шокиращ коментар за изпълнението на един от участниците. Водещите го попитаха какво мисли за имитацията на Владимир Зомбори, който влезе в обувките на великата Адел.
"Цял живот съм искал да легна до Весела Бабинова, сега искам да легна до Адел", каза в национален ефир Вергов. По-запознатите знаят, че актрисата Весела Бабинова е жената до Зомбори и със сигурност не му е станало приятно да чуе, че колега иска да се добере до леглото на съпругата му.
Още повече, когато славата на плейбоя Вергов се разнася от уста на уста и всички в арт гилдията знаят, че е способен да вкара в леглото си всяка жена, без да има угризения, че е жена на колега или приятел./show.blitz.bg

Публикувана на
28 Февруари 2024 година