Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

За кои сряда е проблемен ден

Видяна: 4820 пъти

Овен
Денят е наситен със събития, в които ще бъдем излъгани и манипулирани. Много неща ще се правят тайно и задкулисно. Сутринта Слънцето е в съвпад с Меркурий, а това е аспекта на гения- глупак, който ще продаде за жълти стотинки труда си. Следва съвпадът на Меркурий и Сатурн, който затваря устите и предлага подкупи. Следва съвпад на Слънцето със Сатурн, родителите не помагат.
Телец
Днес се залагат мрежи на всички нива. И вие залагате своята, но може да уловите нещо, което ще ви подложи на изпитание и ще ви вгорчи живота. Неблагоприятно за нови запознанства и подписване на нови договори. Действа се подмолно, спестяват се истини. Ще съжалявате за предоверяването и утре ще заемете отбранителна позиция, но може да е късно. Не приемайте нищо на доверие.
Близнаци
Ден на мрежата. И вие залагате своята и няма да я извадите празна. Риби-баламурници ще се окажат в нея, ще ви помогнат да реализирате личните си амбиции и да извлечете придобивки и ползи на чужд гръб. В такъв ден вие обирате джакпота на играта, а другите остават с напразни очаквания. Пазете се от тези, които вече няма какво да губят или за които битката е въпрос на чест.
Рак
Един от рисковите ви дни. Луната от Везни е в конфликт със Слънцето ви. В този ден лесно се попада в капаните на страстта и амбицията. Не се обвързвайте на никаква цена и не сключвайте прибързани договори, за да не съжалявате и да се окажете прецакани в сделката. На всички нива ще има опити за обсебване и въздействие. Внимавайте в дозировката на лекарства, алкохол и стимуланти.
Лъв
Не е ден за директни сблъсъци. Заложени са мрежи за наивници, които ще се управляват дистанционно. Не сключвайте нови договори, не правете големи поръчки и не играйте хазартно. Някой търси слабото ви място и ако го намери ще ви използва и ще ви навреди. Пазете си личните данни, не влизайте в забранени и опасни води. Днес и сексът ще бъде за някой голямата примамка.
Дева
За днес не се препоръчва обвързване, независимо колко добри и изгодни ви изглеждат предложенията и какви пари може да спечелите. На всички нива са заложени капани или има някаква уловка, която ще ви постави в подчинено положение и дълго ще трябва да работите без адекватно възнаграждение. Днес и порокът е разтворил уста в намерението да погълне чувствата и ресурсите ни.
Везни
Днес сиренцето и в капана, но за вас този капан ще е обзаведен с всички екстри и може да се почувствате уютно в него в тези кризисни дни. Проблемът е, че после няма мърдане. Дълго може да останете подвластни на приетите оферти и да се поставите в зависимост от нечия добра или зла воля. Днес Слънце, Меркурий и Сатурн са в точен съвпад. На всички нива ще има несподелени тайни.
Скорпион
Днес родените в първата декада ще успеят да хванат в капана на личната си амбиция богат улов. Слънце, Меркурий и Сатурн от Риби ви дават сила, особено в посока на поверителната информация, която не се дава всеки ден и на всеки. Лесно ще разгадаете тайните на другите и ще направите силен и обсебващ ход. Интуицията ви работи на пълни обороти, бързо навързвате хора и събития.
Стрелец
Луната е в съвпад с масовата карма. В много посоки ще има масово зарибяване, ще се говорят откровени лъжи и ще се правят опити да се овладее ентусиазма на тълпата. Съветът е нищо важно да не се предприема. Не подписвайте нови договори и не влизайте в опасни и нерегламентирани връзки. Не взимайте и не давайте заеми, отложете за следващите два дни важните си делови срещи.
Козирог
Ден на мухоловката, лесно се попада в мрежите на мошениците. Не сключвайте нови договори, не правете големи поръчки и покупки. Всяко обвързване в момента ще е неравностойно и ще ви вкарва в губеща и източваща ресурсите ви програма. Контролирайте употребата на алкохола и стимулантите. Неблагоприятен ден и за любовно предложение. В живота ви се намесват трети лица.
Водолей
Ден на мрежата, в която всеки може да бъде оплетен в лъжи и манипулации. Нищо да не се приема на доверие. Не сключвайте нови договори и не поемайте чужди и несвойствени ангажименти. Може сами да извлечете полза от чуждите грешки, но ако съзнателно подведете някого няма да има прошка и още в следващите два дни ще си платите за всичко. Помогнете на някой закъсал в нужда.
Риби
Днес е точният съвпад на Слънце, Меркурий и Сатурн в Риби. С някакво шесто чувство усещате къде може да успеете и спечелите и къде може да загазите и попаднете в капани на страстта. Доверете се на интуицията и ще си спестите проблеми. Не споделяйте тайни и намерения и не влизайте в нови съюзи. Може да направите професионален пробив там, където други двама се карат и нещо делят.
telegraph.bg

Публикувана на
28 Февруари 2024 година