Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Анита на Рачков: Била съм много заблудена!

Откакто е с новия си годеник 46-годишният Ник Стемпер, Анита Димитрова не ще и да чуе за бившия Димитър Рачков. Бостънският милионер носи блондинката на ръце и й предлага лукс, за който не е и мечтала, докато бе с комика.
Живее в Щатите, в 3-етажната къща на Ник в покрайнините на Бостън, пише Intrigi.bg.
От снимките на имението личи, че Ник определено има вкус в обзавеждането, макар дълго време това да е било неговата ергенска бърлога.
Къщата разполага с няколко спални, огромна всекидневна, работен офис, три бани и отделна киностая. Това, че няма голям двор, не било проблем за Анита, тъй като блондинката не си падала градинарка.
Двамата са сгодени и вече планират своята сватба. Той ръководи една от водещите световни медицински компании – Sanofi, и е изключително богат.
Бившата на Димитър Рачков пък започна работа като брокер на луксозни недвижими имоти миналата година, но наскоро напусна, за да изживее голямата си любов в Щатите.
Анита дори вече е бременна и с наедряло коремче. Трудно преживя раздялата с Рачков, но откакто е с Ник, не ще и да чуе за комика. „Била съм много заблудена! С Ник разбрах какво е истинска любов и се чувствам оценена“, хвалела се пред приятелки.хотарена

Публикувана на
28 Февруари 2024 година