Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Инфлуенсърът Фифо: Стоичков много ме разочарова!

Филип Чолаков, известен на хилядите си последователи като Фифо, е инфлуенсър. Занимава се активно с футбол и музика. Не му е лесно да определи какъв е точно, но вярва, че е артист.

- Имаш десетки хиляди последователи в социалните мрежи. Как започна всичко?
- Чувствах се изключително изгубен преди 2 години. Не знаех какво искам да правя с живота си. Въпреки че съм в много ранна възраст, ми се искаше да намеря веднага нещото, което е моята страст. Исках по някакъв начин да реализирам нещата, които обичам. Първоначално ми се искаше да започна с музиката и това да е главното нещо, но като човек, който познава добре социалните мрежи, реших да се захвана с това. Знаех, че трябва да намеря нещо, което да привлича много бързо окото на човек и да е лесно за схващане. Исках да е оригинално и да не се е срещало в България. Един ден си казах, че за да мога да покажа музиката си на хората, трябва да вляза в социалните мрежи. Започнах с интересни футболни поредици, които привлякоха голяма аудитория. Със сигурност имаше и хора, които не ме харесваха, но няма как без тях. Ако не обръщаш внимание и за теб това е част от цялото, няма проблем.
- Кога откри страстта си към футбола?
- Гледам футбол от 2009 година. "Барселона" ги следя от 2011 г., когато спечелиха Шампионска лига. Тогава бяха най-добрият отбор в света. Може би най-красиво играещият тим в историята на футбола. Онази машина на Пеп Гуардиола нямаше как да не грабне окото на един нов фен на този спорт.
- Знам, че имаш интересна случка с Христо Стоичков на "Камп Ноу". Разкажи повече за нея.
- Със сигурност Стоичков не беше в добро настроение, когато се срещнахме на един мач между "Барселона" и "Атлетико" (Мадрид). Аз го видях във ВИП ложата на "Камп Ноу", отидох да го поздравя и да поискам снимка, но той постъпи грубо с мен. Преди това се снимах с президента на "Атлетико" Енрике Серезо, който е много интелигентен и спретнат човек с добра нагласа към всички. Той чак привикваше хората, които му махаха, за да се снимат. Направи ми страхотно впечатление, че човек с толкова голямо влияние се държеше така скромно. Докато от другата страна видях как Стоичков се държа грубо с мен. Дали е било просто изненада в дадената ситуация, не знам, но все пак мисля, че по някакъв начин може да ми каже, че не е удобно да се снимаме по по-приличен начин. Той е велик играч, страхотна легенда на европейския футбол и не му отива да се държи така. Наистина много го уважавам, за мен той е идол, но бях разочарован тогава. Винаги ми е било мечта да се снимам с него и естествено, стадионът на "Барса" бе идеална локация за това. След това аз публикувах видео в социалните мрежи не с цел да оплюя г-н Стоичков. Напротив, аз все още продължавам да му се възхищавам и да и го боготворя. Исках да направя призив към всички популярни хора. Да се държат скромно и уважително, независимо дали това е стотната или хилядната снимка за тях. Българияднес

Публикувана на
28 Февруари 2024 година