Новина от категория България
Архив на публикациите

Две самотни майки на финала на „Ергенът 3“?

Най-чаканото романтично предаване „Ергенът" вече стартира и спекулациите коя е голямата победителка, успяла да грабне сърцето на синеокия Алек Младенов, не стихват, пише Ретро.
Според сигур-ни източници на финала на предаването една срещу друга се изправят две самотни майки -Маги Томова и Надежда Вишева. Голямата победителка обаче се оказвала Надежда, която е майка на 9-годишно момченце. Нани, както я наричат всички, не само е изключително красива и без пластични корекции, но и блеснала пред останалите участнички с интелект и талант в различни области.
Маги пък успя да спечели Алек още от пръв поглед и получи единствената за сезона розова роза. Тя е бивша носителка на титлата „Мис Варна“ от 2006 г. и е майка на дъщеричка от предишна своя връзка. През целия сезон двете дами били най-сериозна конкуренция, но в крайна сметка Алек се спирал на Надежда. Според клюката двамата и в момента са заедно, въпреки че от продукцията настояват да не се показват никъде до излъчването на финалния епизод, защото в противен случай ги грозят сериозни финансови глоби.
Освен че е художник, Надежда Вишева-Нани е и професионален гримьор, а свободното си време прекарва във фитнес залата. Блондинката се грижи изключително добре за тялото си и изглежда безупречно. Обича да пътешества и да експериментира с различни екстремни спортове. Именно разностранната й личност грабнала 28-годишния милионер Алек, който си падал по интригуващи и по-възрастни жени. И двете му големи фаворитки са му каки. Надежда и Маги са наборки и са на 34 години.
Маги Томова преди 18 години е била сред най-търсените манекенки у нас, но отдавна е загърбила модния бранш, макар да продължава да изглежда като световен супермодел. Говори се, че в миналото е била гадже на Слави Трифонов.

Публикувана на
29 Февруари 2024 година