Новина от категория България
Архив на публикациите

Женско падение!

За пореден път седнах да гледам „Ергенът“, за да видя нивото на кандидатките, които ще участват. Смятам, че този път някои удрят дъното като визия. Почти няма младо момиче без издути от силикон устни, някои са с огромни изкуствени бюстове, други нашарени с татуировки и повечето са далеч от определението хубавици, каквито се очаква да видим в това шоу. Има и направо смразяващо плашещи индивиди.
Мария СТАНЕВА

Бруталният силикон отдавна не е на мода в страните, за които си мечтаят такъв тип девойки. Не мога да си обясня защо млади момичета искат да изглеждат вулгарни, цинични и отблъскващи, държат да се загрозяват. И, не, Ергенът няма да ги хареса такива.
Естествено, черешката на тортата беше някаква мома от Кюстендил, който по думите ѝ бил градът на сливата (аз мислех, че е на черешите) и тя безвкусно подари на Ергена слива още при запознанството си. И тъй като той изглежда културно момче, според мен не остана приятно изненадан. Но това е нищо. Кюстендилската мома така се напи още в първото предаване, че чак от продукцията я извикаха да изпие едно кафе. Срам голям, нямам думи! А като си отвори устата и проговори – става още по-страшно. И това е само началото. Какво ли още предстои да видим!
А най-страшното е, че други млади момичета пред тв екрана гледат и копират и искат да приличат на тези силиконови „звезди“, които се излагат в „Ергенът“.
Никак не съм оптимистка, като гледам по телевизора такива представителки на младото поколение, които се изявяват в предаването – не само сега, но и в предишни сезони. Е, има и изключения сред тях, но болшинството са тъжна гледка. Критериите им, моралните им ценности и интелект или тяхната липса са резултат от семейното възпитание, тревожен сигнал в каква домашна среда и в каква чалга растат много млади момичета. Които един ден като нищо и депутатки може да станат. Затова си мисля, че надежда май няма. А на Ергена не му завиждам, че изборът му хич не е голям.

Публикувана на
01 Март 2024 година