Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Ани Салич прости на Бранко

Ани Салич и бившият й съпруг Бранко най-сетне са заровили томахавките и вече не таят лоши чувства един към друг. Близо 6 години след развода те са се помирили заради скорошния рожден ден на големия им син Лазар.
Преди броени дни той навършил четвърт век, а родителите му се събрали заедно заради хубавия повод, издават техни близки. Ани и Бранко са възобновили дори и приятелството си в социалните мрежи, пише в новия си брой пенсионерския седмичник „Ретро“.
Откакто не са заедно с тв водещата, някогашният продуцент бе изпаднал в дълбока депресия. В последните две години той фалира бизнесите си, загуби майка си, а след това и двете си кучета, по които още жали във фейсбук. Причината навремето Ани да го изостави е прозаична - Бранко затънал в пиянство, а за капак се оказал и хазартно зависим. Водещата няколко пъти се опитала да спаси брака си, давала шансове на Бранко, но той пак попадал в желязната клопка на порока. Така новинарката окончатлно го напусна през 2018 г.
Децата му от новинарката не живеят при него. Лазар е самостоятелен мъж с професия. След като завърши в Холандия, се върна в родината и в момента се развива в сферата на компютърните технологии. Младежът работи в една от най-големите IT компании. Сестра му Хана пък скоро ще бъде абитуриентка и вероятно също ще продължи обучението си в по-горен етап в елитен университет в Европа. /лупа

Публикувана на
01 Март 2024 година