Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Леонардо ди Каприо със слушалки, докато е в леглото с жена

Моделка на Плейбой развенча един от най-големите холивудски митове, а именно, че Леонардо ди Каприо е добър любовник. 49-годишният актьор е известен с това, че се среща с по-млади жени и е бил виждан под ръка с някои от най-прекрасните модели по света. 22 годишната Хиеке Когинс обаче твърди, че се е сблъскала с Лео и всичко е било ужасно.
В интервю на нидерланското издание Плейбой русокосата бомба обясни, че мениджърът на актьор я е спрял и е казал, че звездата иска да "говори" с нея. Двамата си поговорили и той се опитал да я свали, но тя му отказала.
„Той беше много впечатлен“, каза тя, добавяйки, че след това актьорът си взел "друго момиче вкъщи".
Въпреки че Когинс не е имала повече интимни отношения с Лео, освен „ужасна целувка“, тя разказа, че знае някои странности, които Ди Каприо практикува в леглото. „Една позната ми разказа, че стоял със слушалки на ушите по време на секс, защото не искал да я чуе. А друга каза, че дори е сложил възглавница на главата й“, разказа тя.
Това не е първият случай, в който се носят слухове за креватните упражнения на Лео. През 2016 г. излязоха наяве някои твърдения, че той е много егоистичен любовник. „Леонардо ди Каприо е егоистичен, мързелив и откровено груб“, твърди източник. /телеграф

Публикувана на
01 Март 2024 година