Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Една от кандидат-булките в „Ергенът 3“ обявена за вещица, останалите се страхуват за живота си

Последният епизод на "Ергенът" напрегна зрителите с махленски скандал, зверски обиди, нагло поведение и накрая - раздяла с една от претендентките за сърцето на синеокия Алек.
Зрителите са шокирани от селското поведение, което демонстрират ергенките. А сред тях се оказа, че има истинска вещица, която прави магии и останалите 21 момичета се страхуват за живота си. Или пък се притесняват да се противопоставят на тарторката на стадото, която е идеална за рейтинга на формата, но селският й манталитет не бива да бъде толериран и да не служи като възпитателен за младото поколение.
Скандалната Христиана, която още с влизането си в предаването се изложи с пиянските си изцепки, продължава да доказва липсата на възпитание и да служи като пример на всички момичета какви НЕ трябват да бъдат. Но от продукцията вероятно ще я държат още дълго, тъй като е най-интересна с циркаджийските си номера.
Тя обедини всички срещу конкурентката си Силви, наричайки я вещица. Изкараха момичето като най-голямата мърла на къщата и по брутален начин се опитаха да я изгонят от компанията, но тя стоически понесе обидите и показа завидна класа и интелект.
Силви е взела със себе си в "Ергенът" карти "Таро", а останалите прочетоха това като магия. Дори си внушиха, че тя им прави някакви негативни ритуали, за да се чувстват зле и да им става лошо. "От това ще да е, а не от многото алкохол, с който се наливат по цял ден", коментират в мрежата.
"Дори и да е нечистоплътна, както твърди Христиана, която не изглежда много чиста, няма право да я напада по този грозен начин и то в ефир, когато знае, че камерите са включени. Това момиче падна много ниско и не само че няма да си намери мъж след формата, ще остане и без работа", гласи друг коментар. блиц

Публикувана на
02 Март 2024 година