Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

23-годишната майка, загинала край Пловдив, оставя 3-годишно сираче

Загиналата при тежка катастрофа днес в Пловдивско 24-годишна жена оставя сираче на 4 месеца. Жената е от Пирдоп, а приятели и близки я наричали Шуки. През септември 2021 г. тя се сгодява за млад мъж от карловското село Розино и заживява с него.
Семейството има малко бебе, което вчера е навършило 4 месеца. И в Пирдоп, и в Розино, хората са в потрес. Плачат е жалят за без време отишлия си млад живот. Разказват колко красива е била Шуки. Местни от Розино споделиха, че преди години са работили заедно със семейството на Шуки в завод в родния й град, пише „Блиц“.
Описват ги като много добри и отзивчиви. Сега бащата имал дюнерджийница в Пирдоп.
Шуки била единствено дете на родителите си. Тя се е прибирала от Пирдоп към Розино, карала е бързо, времето е било дъждовно, при изпреварване е изгубила контрол над волана и се е блъснала в дърво.
Припомняме, че мелето стана днес около 11,10 часа между град Клисура и село Розино.
И в Пирдоп, и в Розино, хората са в потрес. Разказват колко красива е била Шуки и всички скърбят за нея. Местни от Розино споделиха, че преди години са работили заедно със семейството на Шуки в завод в родния й град. Описват ги като много добри и отзивчиви. Сега бащата имал дюнерджийница в Пирдоп, пише pbnovini.com
Шуки била единствено дете на родителите си. По непотвърдена информация тя се е прибирала от Пирдоп към Розино, карала е бързо, времето е било дъждовно и при изпреварване е изгубила контрол над волана. Последвал е и фаталният удар в дърво.
След това лекият автомобил „Мини купър“ е продължил да се движи. Младата майка е загинала на място. Катастрофата е била толкова тежка, че е разкъсала тялото ѝ и част от него е било на пътя.

Публикувана на
10 Април 2024 година