Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

И по любовна линия сме назад в класацията

Скорошно нарочно проучване ранжира първите 3 нации според тяхната сексуалност. За съжаление прехваленият с нагона си български балкански субект го няма никакъв. Средният брой на сексуалните партньори в световен мащаб е девет, става ясно от изследването.
Първи в любовните ласки като че ли без изненада са комшиите ни от югоизток – турците. Те имат средно по 14.5 любовника. Това показва изследването по темата на World Population Review.
Изненадващо или не, обаче, на второ място се оказват австралийците. Според допитването, всеки от населението на континента - държава на възраст между 25 и 44 години вероятно ще има средно 13,3 сексуални партньори през целия си живот.
Този брой поставя хората от Down Under доста пред тези от САЩ, които са класирани на 12-то място в проучването с 10,7 партньора.
Нова Зеландия е на трето място със средно 13,2 сексуални партньори, докато тези в Обединеното кралство имат средно 9,8, което им отрежда 21-во място, а ирландците дърпат напред с 11.1 партньора и са на 11 място.
ABC съобщава , че броят на сексуалните партньори на човек всъщност намалява - като интересът намалява в полза на техните телефони. /телеграф

Публикувана на
12 Април 2024 година