Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще я караме в петък

Видяна: 12920 пъти

ОВЕН
Сега е момента да се действа активно с далекобойната техника, да се мисли в перспектива, да се водят преговори с потенциални партньори, с настоящи и бъдещи съюзници и сътрудници. Трудно ще удължите напора на страсти, амбиции и желания. Ще намерите начин да се срещнете с тези, които са обект на вниманието и интереса ви и може да продължите заедно напред в по-далечно бъдеще.
ТЕЛЕЦ
Днес е опасно да бъдете свързващото звено между хора родени около 1 март и 1 юни, които са в конфликт и може да прехвърлят агресията си върху вас. Още по-неприятно ще стане ако играете задкулисни игри и се съюзите с единия срещу другия. Днес се дава клетва за вярност, внимавайте какво обещавате и какви договори подписвате. Една лъжа ще се превърне в истина и ще ви заболи.
БЛИЗНАЦИ
Луната от Близнаци е в конфликт с Марс и Сатурн. Не участвайте в колективни инициативи. Ще водите тежки битки, но до вечерта може да спечелите и да си върнете нещо загубено преди. Поставете условията си и бъдете сигурни, че и ответната страна е приготвила своите контра предложения и доводи. Не лъжете. Печели честната игра и политика, и дано се разберете.
РАК
Символ на деня е колесницата на победата. Пътувайте, водете преговори, канете гости и гостувайте, подайте ръка за съвместна работа и живот. В този ден се дава клетва за вярност. Една лъжа ще се отрази пагубно на връзките ви както в личен, така и в делови план. Не използвайте посредници, вършете си работата сами, за да не плащате после за чужди грешки и амбиции.
ЛЪВ
Сега е момента да си стиснете ръцете с взаимно изгодни предложения и решения. Може да сключите перспективен договор и да привлечете стабилни партньорства. Добре е за пътуване и нови запознанства. Прекрасно се усвояват нови знания и умения. Може да намерите бъдещите си съюзници и сътрудници. Творческата ви активност достига високи нива. Хапнете неволя, днес не се пълнее.
ДЕВА
Ден на подадените ръце. Стоите пред тежък избор. Тези, които искате ще трябва да отхвърлите, а тези, които са ви чужди ще се наложи да ги приемете, да живеете и работите заедно. Бъдете честни, не лъжете не само себе си, но и другите. Ще се наложи да направите тежки компромиси, които ще ви отведат в несвойствена среда, но в бъдеще ще бъдете защитени. Оставете си тайни вратички.
ВЕЗНИ
Днес излизате на светло, получавате награди и поощрения, а някой ще получи и допълнителни пари за добре свършената работа. Не се отказвайте от странична дейност, подновете стара работна програма или връзка, която в миналото ви е носила защити, доходи и любов. Днес отново сте актуални и значими в работата, в деловите и лични връзки. Бъдете честни в отношенията и подайте ръка.
СКОРПИОН
Днес се подновяват съюзи и дейности, които сте прекратили в миналото. Действайте на всички нива, уредете си представителни срещи, подновете сделки и договори, потърсете старите си съюзници и сътрудници и планирайте съвместни участия. Колективните усилия и инициативи ще ви помогнат да уредите личните си проблеми и да постигнете цели, за които биха ви трябвали много усилия.
СТРЕЛЕЦ
За родените около 1-и декември действа тежък кармичен кръст. Денят е благоприятен за подновяване на договори, но условията, които ще ви предлагат ще са по тежки. Важното е да се утвърдите на стабилна позиция, независимо компромисите, които ще се наложи да направите. Ще ви помагат тези, на които сте помогнали и ще ви пречат тези, на които в миналото сте навредили.
КОЗИРОГ
Сега е момента да се обединяват сили и ресурси в името на обща кауза и цел. Ако сте сред свои ще вървите напред и ще печелите от взаимната и добре свършена работа. Не лъжете, всичко ще се провали от скритите помисли. Ден на подадените ръце, на честната игра и политика и на съвместните усилия за постигане на важната за всички цел. Подновяват се стари и полезни връзки.
ВОДОЛЕЙ
Силен ден, в който може да постигнете максималното, да получите повишение, да приключите успешно задачите и да реализирате печалби от добре свършената работа. Сега е момента да се споразумеете за доставки и поръчки, да подновите стопирани в миналото дейности и съвместни инициативи. Планирайте пътуване и срещи на място, не използвайте посредници.
РИБИ
Рисков ден за родените във втората декада. Луната от Близнаци е в конфликт с Марс и Сатурн от Риби. Скандалите не ви мърдат, ако сте дали повод за ревност и тормозещи чувства. Пътуване може да се провали или да се наложи смяна на посоката. Съобразете се с нуждите и желанията на партньорите си, подайте ръка, разберете се, туширайте скандалите в зародиш с усмивка и шега.

Публикувана на
12 Април 2024 година