Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Галена изби рибата в Дубай

За Галена лукса отдавна е начин на живот, поне що се отнася до онова, което изпълнителката си купува редовно - маркови дрешки, козметика и парфюми. Последното обаче, особено много я привлякло.
Оказва се, че освен за скъпи и модерни дрехи обаче, тя обича да харчи и баснословни суми за парфюми. И то не какви да е, а създадени лично от нея и по неин вкус, пише "Галерия".
Нещо повече - певицата не просто разчитала да избира ароматите си по това колко по-скъпи са в парфюмерийните бутици, а имала привилегията сама да си ги "забърква" сякаш е професионалист. За целта изпълнителката от Смядово пътувала до Дубай, където имала честта да бъде специален клиент на местна лаборатория за създаване на едни от най-скъпите ориенталски аромати.
Поне два пъти годишно, Галена си записвала час за посещение, като от бутиковата фабрика предоставяли на клиентката си всички удобства в процеса на създаване на собствени аромати, пише още изданието.
Цената на това удоволствие обаче не е никак скромна. Галена брояла по 1500 евро, което са приблизително 3 бона, разкриват източниците ни. Такава сума обаче е нищо в сравнение с парите, които Галена харчи за дрехи и чанти.
Певицата е пристрастена към скъпите вещи и в гардеробната й има тоалети и аксесоари за стотици хиляди лева.
Освен това звездата обичала да инвестира и в скъпи дрешки с колекционерска стойност. За тях разчитала много на стилиста си Добри Киряков, който не просто имал вкус към модата, но и достатъчно връзки в чужбина, за да й намира актуални находки.
Галена нямала нищо против те да са и втора употреба, защото това е доста развит бизнес в чужбина и лредлагал страхотни дизайнерски творения, които нямало как да открие чисто нови, тъй като са лимитирани или пък стари колекции./show.blitz.bg

Публикувана на
14 Април 2024 година