Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще започнем новата седмица

Видяна: 8320 пъти

Овен
До обед не водете преговори и важни делови разговори. Вероятни са провокации и опити да бъдете извадени от строя. Не реагирайте първосигнално на лични забележки и критика. Няма нужда на никого нищо да доказвате. Родените в третата декада обират негативите. Луната от Рак е в конфликт със Слънцето от Овен. Родители и деца трудно се разбират, дистанциите се увеличават.
Телец
Днес до обед може да изживеете някакво приключение. Пазете си вещите, загубеното ще ви създаде проблем, но ще ви срещни с хора, които задълго ще останат в живота ви. Не си подреждайте бюрото, не изхвърляйте бележки и квитанции, ще ви потрябват. Благоприятно за операции на кости и стави. Следобед подновете лични и делови контакти от миналото, стопявате дистанциите.
Близнаци
Важните разговори е добре да се оставят за следобед. Сутринта може да се очакват провокации, забележки и несъгласия по важни за вас въпроси. Не споделяйте и не допускайте намеси в работата и в личния ви избор. До вечерта привличате нужните ви хора и може да се разберете по спорните в миналото въпроси. До утре на обед подновете договори, на точното място сте.
Рак
Днес е важно да си пазите тайните, да не издавате намеренията си и да не споделяте с никого промените и действията, които планирате. Ден на вербалната магия. Който не може да работи със словото по добре да замълчи, да не коментира нищо, независимо изкушаващите положения и провокациите на другите. Влезте в каналите, които може да предложат нужната ви информация.
Лъв
До обед действате прекалено емоционално и може да влезете в скандали и конфликти. Нищо да не се споделя, пазете си тайните и не спекулирайте с проблемите на другите. От обед започва период на помирение и сближаване. Обадете се, подновете връзките, които са ви важни. Запълнете празнината след една раздяла. В организма ни с включват в действие енергии на фино подсъзнателно ниво.
Дева
Денят започва с конфликти и разправии у дома и на работното място. Премълчете и ще си спестите неприятностите. Следобед лесно ще постигнете примирие, ще привлечете съдействието на близки и приятели и ще се разберете с колеги по спорните въпроси. Изгорете мислено в огън всичко вредно и разболяващо. Сънищата от тази сутрин показват пътя и истинското ви предназначение.
Везни
Днес както и да постъпите все ще засегнете някого или ще си докарате болестен проблем. До обед газите в тресавището на неразбирането, влизате в конфликти у дома и на работното място и губите позиции. Конкуренцията е планирала силен ход и ще се възползва от всяка ваша слабост, отсъствие или некомпетентност. Дано добре сте си научили урока и сте си подготвили защитата.
Скорпион
Още със ставането си пожелайте нещо желано и мечтано и може да го имате. До обед съдбата сбъдва благите пожелания, но не и тези, които навреждат. Може да разрешите с успех споровете у дома и на работното място. Имате не само сила, но и нужната информация да постигнете желаното. Нищо важно не отлагайте да утре, когато една врата ще се затвори, а друга ще затръшнете.
Стрелец
До обед нищо да не се коментира, особено ако може случайно или нарочно да навредите на някого. Запазването на тайната при общуване и договаряне е от съществена важност. Следобед вече може да потърсите тези, с които искате отново да обедините мисли, усилия и средства в името на съвместната ви работа и живот. Някой получава прошка, на друг ще опростят данъци, а трети вече е с любимия.
Козирог
Провокационен ден, споделеното ще получи обществено достояние, ще навреди на връзките и личния ви живот. Нищо да не се коментира, пазете семейните и лични тайни, не давайте интервюта. Опитайте да се разберете на четири очи и без свидетели с тези, с които сте в конфликт. Всеки трябва да направи своя компромис и проблемите ще се решат. „Старите връзки ръжда не хващат”.
Водолей
В разговорите ви до обед има провокативна нотка, някой ще се опитва да получи от вас нужната му информация, независимо, че с това може да ви навреди. Ограничете контактите, още със ставането си пожелайте нещо. Подгответе си защитата, а за следобед планирайте срещи с хората, които считате за потенциални съюзници и партньори. Утре натискът върху вас ще се увеличи.
Риби
Денят може да започне с неприятни разкрития, но точно те ще помогнат до вечерта да получите това, за което отдавна мечтаете, искате и се борите. Хора от миналото ви отново се намесват в настоящето, за да имат място до вас в бъдещето. Всичко може да се прости и забрави, кризата сближава и ни връща към добре познатото старо. Получавате защитите, от които имате нужда.
telegraph.bg

Публикувана на
15 Април 2024 година