Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Мария Силвестър натирила гадже заради правописни грешки

Мария Силвестър винаги се е радвала на ухажори, дори сега в по-зряла възраст. Като по-млада обаче ги отрязвала доста грубо. Актрисата и водеща сподели в подкаст, че навремето имала ухажор, който ѝ изпратил писмо от казармата. За съжаление, то било пълно с правописни грешки. Звездата се изнервила и ги поправила с червен химикал, след това върнала любовната бележка обратно до подателя.

Днес синеоката брюнетка съжалява, че се е държала така остро с въпросното момче. Можела да го разкара и по-деликатно. По това време тя имала доста буен нрав, който с годините омекнал. Водещата на „Бригада нов дом” не била типична хубавица – носела се с къса момчешка прическа и много черен грим. Била толкова слаба, че зложелатели ѝ лепнали прякор Скелета. Тя ужасно се притеснявала от тънките си като клечки крака и дори през лятото носела по два чифта панталони един върху друг, за да прикрива крайниците си. После обаче успяла да превърне уж недостатъците в предимства. Това се случило, когато я покани да стане модел. Харесвали я точно защото била различна, а фигурата ѝ напълно покривала критериите – слаба и висока.
Мария има доста интересни истории от активния си манекенски период. Веднъж, докато била на снимки в Южна Африка, объркала едни от най-богатите местни хора с клошар. „Беше с раздърпани дрехи и скъсани плетени обувки, помислих го за човек от улицата. Снимахме рекламна кампания с ретро автомобил, а навън беше страшна жега. Попитах го дали има нужда от нещо, например вода. Влязох в близкото заведение и му донесох една бутилка - стана ми жал, нали съм добродушна, бях го взела за просяк. После колегите ми казаха, че човекът е милионер и има бизнес с диаманти, едва ли не един от най-богатите хора в Южна Африка, а колата, с която снимахме, се оказа негова”, връща лентата на спомените Силвестър.хотарена

Публикувана на
15 Април 2024 година