Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Какво си уголеми Джулка

Само няколко седмици преди да се включи в шоуто за имитации „Като две капки вода“, Джулиана Гани се е подложила на интервенция за уголемяване и леко повдигане на задните части. Нещо, което не успявала да постигне само с тренировки във фитнес залата, тъй като освен дупето с тях растели и бедрата, а тя искала да ги запази слаби и прибрани. Освен желаните форми обаче, тя си докарала и жесток оток, който за нейно щастие спаднал сравнително бързо.
Генът й е такъв, че когато качва или отслабва, това се отразява на всички области на тялото й. Поради тази причина Джулката се подложила на интервенция на задните части, но се възстановила трудно след нея. За да се справи с получения оток в областта на задните части и бедната, тя носела близо месец специален клин, който бил доста неудобен – закопчавал се като корсет и стигал чак до ребрата й. В крайна сметка колкото и да й било трудно и дискомфортно, изтърпяла стоически в името на резултата.
Тя е убедена, че красотата иска жертви и към днешна дата е доволна, че се е подложила на интервенцията. Благодарна е и на доктора, на който се доверила. Той бил човекът, който й направил и ринопластиката, от която също е много доволна, затова му се доверила и при оформянето на задните й части.
Разбира се продължава да спазва специален хранителен режим и да тренира във фитнес залата, където често ползва услугите на инструктор. Признава, че си е правила и зъбите – същата форма са, но просто са по-бели, за да не й се налага да посещава често зъболекарски кабинет за избелващи процедури, за да може да си позволи да изпие чаша кафе или вино. Дневно моделката пие по 3-5 кафета, тъй като става рано сутрин, а графикът й е доста натоварен.
Макар мнозина да предричаха, че връзката й с Теодор Гецов ще е краткотрайна, Джулиана твърди, че е все така щастлива с него и сина им Кай. Той ежедневно я изненадвал с романтични бележки, които й помагали да среща ангажиментите с усмивка. Освен това й подарявал цветя с повод и без повод, а тя на свой ред се старае да не го пренебрегва в натовареното си ежедневие. Тъкмо заради него сега отлага да стане майка за трети път, тъй като много иска да има момиче.Уикенд

Публикувана на
16 Април 2024 година