Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

За кои сряда е проблемен ден

Видяна: 9640 пъти

Овен
Родените във втората декада имат повече шансове, стига да изчакат и да не бързат сутринта с важните преговори и делови срещи. Следобед шансовете ви са максимални, вече сте ориентирани в основните промени и положения, с които трябва да се съобразите и правите своя силен и париращ конкуренцията ход. Днес и утре с лекота печелите и завладявате позиции в бизнеса и в обществото.
Телец
Тежък преди обед предимно за родените във втората декада. Много неща и избори ще стават на тъмно, ще се говори едно, а ще се прави друго. Трудно ще се ориентирате в ситуацията, особено ако нямате достатъчно информация и свои хора в местата, където се взимат важни за бъдещето ви решения. Следобед ситуацията се променя, до утре може да заемете подходящата печеливша позиция.
Близнаци
Денят може да започне с неприятни знаци, обаждания и конфликти. Не взимайте отношения в споровете и игрите на другите. От обед стъпвате на стабилна база, може да получите повишение и да реализирате нещо важно за бъдещето ви. В този ден може да намерите тайни и явни източници на сила, лично финансиране и любов. Не смествайте нещата, не започвайте връзка по месторабота.
Рак
До обед може да се очакват странични вмешателства, битка на интереси и позиции. Не планирайте разговори, от които може да зависи бъдещата ви работа или връзка. С напредването на деня се засилва тенденцията към взаимни отстъпки. Преговаряйте със строителни фирми, планирайте ремонти, занимавайте се с проекти и начинания, които ще ви осигурят стабилна база за развитие.
Лъв
Луната от Лъв е в конфликт с Юпитер и Уран от Телец. Предстои битка на интереси, позицията ви е нестабилна. Някой може да се възползва от предоверяването ви. Днес шутът управлява царя и действа зад гърба му. От обед вече коригирате подхода, отново си връщате положението и властта и давате разпореждания. Не протакайте ремонтни и довършителни дейности, ако трябва сменете екипа.
Дева
До обед някой върви по стъпките ви, разкрива тайните ви и и се намесва в делата ви. Започнатото с голяма амбиция ще се провали и няма да донесе желаните ползи. Следобед ситуацията се променя, разрешавате имотен спор, създавате нови връзки и започвате ремонтни дейности. Представете си ярко и с подробности това, което ще направите и предложите, за да постигнете желаните резултати.
Везни
Ако изчакате и не бързате с действия, отговори и инициативи следобед ще имате вече повече шансове и възможност да получите и завладеете позицията, която ви интересува, за която сте работили и сте се старали в бизнеса и в любовта. Малко повече търпение не е излишно. Опитайте пак там, където сте получавали откази. Днес може да направите печеливш ход.
Скорпион
Днес родените във втората декада са на мушката на конкуренцията. Може да получите неприятни обаждания, напомняне за нещо дължимо или притискане и ултимативно поведение от страна на тези, от които зависите. Правото и законът не са на ваша страна, някой е приготвил примката, с която до ви подчини и принуди да му съдействате и да работите за неговите амбиции и интереси.
Стрелец
Днес Луната от Лъв заедно с Меркурий и Венера от Овен образуват перфектната комбинация за родените във втората декада. Може и да не тръгнете веднага към победата и успеха, но до края на деня ще се похвалите поне с една победа и постижение. Някой урежда професионален или здравословен проблем, а друг върви към нова любов и подновяване на връзка. Късметът е с вас.
Козирог
Денят започва с провокации и подмолни действия срещу личните ви интереси. Не водете преговори и не се включвайте в чужди инициативи. Отложеното за следобед ще се развие успешно и в посока на личните ви интереси. Планирайте за уикенда ремонтни и строителни дейности. До края на работното време чакайте предложения даващи ви материална стабилност и юридическа защит.
Водолей
Днес и за родените във втората декада проблемите идват един след друг и засилват усещането за безпомощност. В хороскопа ви действа кръст на планетни сили. Влизате в преразход на пари, време и чувства. Трудно ще се водят преговори, ще има и опити за ограничаване на личните ви пълномощия. Следобед се включват в действие фините енергии, намирате решението.
Риби
Денят започва с лъжи и уловки, с желание да се използват чуждите сили, чувства и ресурси. Важните срещи планирайте за следобед, когато лесно ще получите желаното и то в количествата и качествата, които са ви нужни. Преди това всичко е половинчато, завоалирано и недоизказано. Не се губете в догадки, до края на работното време всичко ще се изясни и ще намерите правилното решение.
telegraph.bg

Публикувана на
17 Април 2024 година