Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Уилям Леви със слаб ангел

Красивият 43-годишен Уилям Леви се прочу с многобройните си любовни авантюри. Цели 17 години той беше женен за актрисата Елизабет Гутиерес, за която твърдеше, че е единствената жена в живота му, но се оказа че това не е така. По време на брака им красавецът имаше забежка с колежката си Ксимена Наварете, с която участваха в "Буря в сърцето". Самата тя призна за аферата им.
Актьорът не подмина и Жаклин Бракамонтес, на която дори се закле, че ще изостави жена си заради нея. Тя също сподели всичко публично и призна, че е прекратила връзката с Уилям едва когато разбрала, че той и съпругата му очакват второто си дете. Актьорът отрече всичко, но малцина му повярваха.
Нови проблеми възникнаха, след като Леви беше обвинен, че е примамил непълнолетна в хотелска стая и я е принудил да правят секс. По-късно обвиненията бяха свалени, но Уилям не отрече да е спал с въпросното момиче, вместо това твърдеше, че тя го е излъгала на колко години е.
Дори Дженифър Лопес не устоя на Уилям. През 2011 г. той се появи в неин клип към песента "I'm in you", в който не я пуска от страстната си прегръдка. След това обаче кариерата му тръгва надолу, а причината беше голямото му желание да пробие в Холивуд, поради което отказваше ангажименти в теленовели. Желанията и плановете му не се сбъднаха и той преживя финансов и кариерен крах.труд

Публикувана на
17 Април 2024 година