Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

За кои четвъртък е печеливш ден

Видяна: 6720 пъти

Овен
Един от най-успешните и силни дни, особено за родените в третата декада. Сега е момента да форсирате важните си дейности и задачи, да поставите условията си и да се разберете по спорните въпроси. До вечерта може да изкачите връх в кариерата и да привлечете важни съюзници и сътрудници. Кандидатствайте и за странично финансиране на проектите, получавате желаното.
Телец
Родените в третата декада днес се борят със зъби и нокти за своето място в екипа и в работната програма, която е важна за бъдещето им. Започват ремонти и прегрупиране на силите. Постарайте се да не останете в изолация, ще се наложат някои компромиси. Днес е особено важно да имате своя екип и да влезете в печелившата група. Сами трудно ще се справите със задачите и у дома.
Близнаци
Един от най-силните ви и успешни дни. Някой ще изкачи връх в кариерата, друг ще получи лично финансиране и предложения, които ще помогнат да постигне една мечта и да финализира проектите си. Кандидатствайте по спонсорски програми, взимайте всичко, което ви предложи живота. Днес за вас ще действа пръстът на съдбата и в любовта. Събужда се енергията Кундалини във всеки от нас.
Рак
Чакайте награди за добре свършената работа, за оказаното съдействие и за лоялността ви. Явете се на конкурси, защитете проектите си пред комисии. Моментът е благоприятен за подновяване на преговори, за преподписване на договори касаещи странично финансиране и устройване на нова база и позиция. Не се отказвайте от покани и предложения, изисквайте и си гонете интереса.
Лъв
Днес стабилизирате положението, държите здраво властта, както на работното място, така и у дома. Ден на фонтана от бликаща благодатна енергия. Ще намерите нови ресурси и източници на сила. Включете се в тайни сдружения и програми и ще затвърдете властовите си позиции. Резервите и наличностите работят на пълна мощност, няма какво да губите. Проблемите ще се решат до утре.
Дева
Днес правите полезни контакти и създавате подходящата база за развитието на дейността си в дългосрочен план. За днес и утре планирайте да преподпишете договори осигуряващи нужните ви ресурси и законова подкрепа. Явете се на конкурси. Сега е момента да инвестирате и в бъдещето на децата с насока към подходящо учебно заведение. Преградите са само в ума ви, бъдете активни.
Везни
Днес за вас се отваря врата от възможности. Не бързайте, проучвайте. От утре Слънцето вече няма да ви гледа в опозиция и тези, които са ви пречили и спъвали слизат от сцената на живота ви. Предстоят рокади, които ще се отразят добре на бизнеса и на чувствата ви. Започват де се решават проблеми, в които отдавна сте зациклили. Обадете се на тези, с които ще действате съвместно.
Скорпион
Днес и родените в третата декада са пред юридически и лични проблеми, особено ако участват в съвместни дейности и идейни проекти. Очертава се кражба на интелектуален труд. Може да се похвалите и да използвате чужда идея, но и вашите ще са в капана на нечия амбиция. Нищо да не не споделя. Постарайте се сами да изкачите своя професионален връх, не използвайте посредници.
Стрелец
Днес и за родените в третата декада съдбата ще извади заека от вълшебната си шапка. Може да се постигне нещо важно и нужно, да се подновят стари връзки и перспективни договори. Не се отказвайте от предложенията на старите и проверени в годините приятели, любими и колеги. Днес правим контакт с хора, с които може да намерим общ език и да успеем при новите условия.
Козирог
Ден за преговори и окончателно договаряне. Условията ви се приемат, може да преподпишете договорите си при по-изгодни условия. Почти в края на работното време идват допълнителни екстри и предложения. Днес може да заемете обезпечаваща бъдещето ви позиция. Погрижете се за нуждите на дома и децата. Някой намира и помещение за офис или странична семейна дейност. Бъдете активни.
Водолей
Днес и родените в третата декада ще попаднат в капна на нечия болезнена амбиция. Ще се наложи да мъкнете на гърба си някого, да правите компромиси, за да му помогнете и той да стигне върха на планината от възможности. Щадете се, в тези дни никой няма да ви пощади и улесни. Не влизайте в неравностойни отношения, опитайте да се справите сами. Ограничете разходите.
Риби
Ден на феникса, в такъв момент отношенията се възраждат, прощаваме си греховете, пропуските и отсъствията. Възкръсват от пепелта на забравата и стари връзки, които в миналото са ни радвали и носили взаимни ползи. Сега е важно да заложите здрав фундамент на всичко, което предприемате. Скрепете с подпис, печат и целувка всяко споразумение, за да няма после връщане назад.
telegraph.bg

Публикувана на
18 Април 2024 година