Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Защо се разплака Парис Хилтън

Парис Хилтън е поредната знаменитост, която използва славата си, за да убеди законодателната власт в САЩ да обърне повече внимание на тийнейджърите и проблемите, с които се сблъскват младите хора.

Хотелската наследница подкрепи каузата за станалия известен в щатите Законопроект 1043 на Сената, който ще изисква защита на младежи, настанени в лечебни заведения, лицензирани от държавата.

„Днес заставам пред вас не само като Парис Хилтън, но и като защитник и оцелял от проблемната тийнейджърска индустрия“, каза риалити звездата. Хилтън е изпратена в център за лечение на младежи в Юта, когато е на 17 години. Там обаче тя се сблъсква с насилие, прикрито като терапия.
Звездата не можа да скрие спомените от младежките травми и се разплака пред камерите в Капитолия.

В случая на Хилтън, физическото и емоционалното насилие, което тя казва, че е преживяла в центровете за лечение на младежи в Калифорния, Юта и Монтана, я е довело до личен кръстоносен поход срещу институционалното насилие в „проблемната тийнейджърска индустрия“.
„Бях подложена на малтретиране, прикрито като терапия, изолирана от външния свят и лишени дори от най-основните права“, каза Хилтън.

"Виковете на моите връстници, крещящи, докато са били ограничавани инжектирани с успокоителни, никога няма да ме напуснат... Ако тези институции се страхуват от проста мярка за прозрачност, тогава мисля, че трябва да ги попитаме: „Какво имат да крият?“, заяви още една от най-известните блондинки в света.
Хилтън каза, че работата й през последните три години успешно е променила законодателството в осем щата и е довела до арести на насилници.
Тя беше вдъхновена да говори за собствените си травми, докато работеше върху документалния си филм „Това е Парис“ през 2019 г. Хилтън каза, че застъпничеството за проблемни тийнейджъри й е позволило бавно да се излекува от това, с което се е сблъскала в миналото си.дарикнюз

Публикувана на
18 Април 2024 година