Новина от категория Светът
Архив на публикациите

С кои жени Дейвид Бекъм е изневерявал на Виктория

Дейвид и Виктория Бекъм са модели за подражание на мнозина. Той е известен футболист, тя е бивша певица, която успя не само да се прочуе като дизайнер, но и да превърне цялото си семейство в модна марка!
Вярно е, че напоследък папараците все по-често пишат, че семейната идилия е фалшива, нищо повече от умела игра за камерата.
Например, през 2017 г. избухна скандал: фотографи заснеха как след завръщане от ваканция Дейвид не се прибра у дома, а се запъти директно към новата си страст.
Папараците не успяха да разберат много за мистериозната любима на 41-годишния футболист. Само че е модел. И Дейвид вероятно я е срещнал на някое парти.
Преди това футболистът също е имал "странични занимания". През 2010 избухна голям скандал. Тогава Бекъм бе хванат в афера с 26-годишна моделка на име Ирма Ричи.
Романсът беше доста дълъг и се заговори дори, че футболистът е напът да напусне жена си и децата си. Това в крайна сметка не се случи, а за изненада на всички, измамената Виктория застана на страната на съпруга си.
„Никой не е казал, че бракът ще бъде лесен“, пребори тя атаките на пресата и добави, че „неприятностите я сближиха още повече с Дейвид“, а като доказателство за думите й двойката скоро се сдоби с бебе Харпър.
Вярно, през 2012 г. отново започнаха да говорят за изневярата на бившия капитан на английския отбор. Например, този път красивият спортист се влюби в певицата Катрин Дженкинс.

И въпреки че самият Дейвид нарече информацията явна лъжа, а Виктория отново беше готова да отвърне на всеки, който би очернил семейството им, неприятният привкус от цялата тази ситуация остана.
Футболистът беше заподозрян и във връзка с известна продавачка на бельо от Лос Анджелис. Може би никой нямаше да разбере за тази афера (ако съществуваше, разбира се!), ако не беше процесът на футболната звезда със списание In Touch.
Дейвид заведе дело за изфабрикуваните срещу него факти, а те му отговориха с още едно „пържено“. Говори се, че футболистът многократно е използвал "услугите" на момиче, което също работело в един от бутиците за бельо.
А най-близо до развода двойката Виктория и Дейвид беше преди 20 години, когато всички започнаха да говорят, че футболистът е изневерил на съпругата си с красивата си асистентка Ребека Лус.

Дейвид никога не е признавал официално, че е изневерявал. Но подобни скандали не стават от нищото. И сега, за премиерата на документалния филм на Netflix, две десетилетия по-късно, г-жа Бекъм разкри през сълзи, че твърденията за предполагаемата афера на Дейвид с личната му асистентка са били „най-трудният период в живота й“.
По думите й тогава наистина с Дейвид са били на ръба на раздялата.
Дейвид никога не е потвърждавал за която и да е от изневерите си. А вие вярвате ли му? /jenata.blitz.bg

Публикувана на
19 Април 2024 година