Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще я караме в петък

Видяна: 7200 пъти

Овен
До 16ч. действайте настъпателно и активно, търсете нови варианти за работа и дейности и ще получите подкрепа в нужния момент. Денят е със силна енергетика, до края на работното време уреждате важни договори и задачи. Навлизаме в деня на сърцето, до утре вечер е добре да подкрепите някого в пътя и в личния му избор и вашите инициативи ще получат одобрение.
Телец
Днес е точният съвпад на Юпитер и Уран в Телец, а той обещава неочаквана придобивка, късмет и пари. Слънцето навлиза в Телец в 14 ч. 01 мин. по Гринуич и ви носи звездно покровителство за нещата, които започвате и искате да постигнете. Чака ви чудесен уикенд, ще има с какво да се похвалите в тези дни. Препоръката е да направите и жестове, тази вечер се приберете с подарък.
Близнаци
С навлизането на Слънцето в Телец навлизате в сатурнова дупка. Обръчите около вас се затягат, подкрепата намалява. Намалете оборотите, търсете доверени сътрудници и прехвърлете на тях някои задължения. Ще се водят преговори за много пари. Днес е точният съвпад на Юпитер и Уран, а това може да донесе за един големи печалби, а за друг опасност от фалити.
Рак
Днес може да изкачите връх в кариерата и да получите допълнителни пълномощия. Подновете договори и полезни връзки, не се ограничавайте и без това животът достатъчно ни е ограничил. Използвайте всяка предложена възможност за среща и делови контакт. Резервирайте места за почивка. Планирайте благотворителни изяви и посещения. Практикувайте прочистващи процедури.
Лъв
Този ден ще затвори за вас една врата и то към нужните ви пари, ресурси и странично финансиране. Слънцето навлиза в конфликтния ви Телец, където Юпитер и Уран са в точен съвпад. Ще се наложи да се издължавате, да плащате данъци и да давате повече отколкото ще получавате и ще ви предлагат. Родените около 5-15 август са в рискова юридическа позиция. Не планирайте нови сделки.
Дева
Ден на високите енергии и цели. Ще се справите с преградите по пътя и със закостенелите методи на работа. Променете тактиката, пътувайте и на място решете проблемите. До вечерта Луната от Дева застава в перфектен аспект към Уран и Юпитер от Телец. Може да получите финансиране и да уредите юридически спор. Навлизаме в деня на сърцето, помогнете на някого и ще ви се помогне.
Везни
Днес някой ще спечели пари, а друг много пари. Разчитайте на близък роден в средата на май месец. Едно посещение, разговор и обаждане сутринта може да ви стресира на пръв поглед, но на втори ще ви изпълни с надежда и вдъхновение. Кандидатствайте за странично финансиране. Навлизаме в деня на сърцето, направете жестове и чакайте такива, а вечерта се приберете с подарък.
Скорпион
Чакайте награда за положените в миналото усилия, за подкрепата, която сте дали и за любовта, която сте дарили. Водете преговори, подновете договорите с партньори и се постарайте да привлечете за нова дейност, работа и съвместни начинания доказалите се във времето ваши съюзници и сътрудници. Следобед се включете в дарителска акция, ще бъдете оценени и обгрижени.
Стрелец
Навлизате в рисков период с навлизането на Луната в знака на конфликтната ви Дева, заставаща в опозиция на Марс и Сатурн. До обед може и да успеете в някои начинания, но следобед бързо губите позиции, трети лица опитват да управляват живота, парите и личния ви избор. Срещате активен натиск и опозиция от свои и чужди и през уикенда. Съветът е да се смирите и снишите временно.
Козирог
Днес до обед амбициите ви достигат своя връх, а след това е добре да се погрижите за нуждите и проблемите на другите. Навлизаме в деня за благотворителни инициативи. Спомнете си кой какво ви е поискал и от какво има нужда и вечерта се приберете с нужния подарък. Обстановката се разведрява, ще се появи спонсор който ще ви подкрепи и финансира за уикенда.
Водолей
С навлизането на Слънцето в Телец за вас започват дни на материални проблеми и разногласия в семейството за какво да се харчат общите или вашите пари. Направете си строга план програма на желанията и нуждите. До вечерта може да ви се обадят спонсори или да се намери начин за допълнителни доходи. Не си позволявайте да играете хазартно и да рискувате необмислено.
Риби
От днес до понеделник Луната е в знака на опозицията ви Девата. Може да се разминете с една среща или пътуване. Очертават се намеси и резки завои в отношенията. Нещо обещано може да се отложи и дано не останете да чакате някой, който така и няма да дойде. Градусът на негативните емоции се вдига, някъде ще прескочат искри, които ще подпалят приятелската ви или семейна черга.
telegraph.bg

Публикувана на
19 Април 2024 година