Новина от категория България
Архив на публикациите

Николета и Малката Перука ще се женят в ефир

Николета Лозанова и мъжът на мечтите й - Ники Михайлов, започват риалити шоу по Нова телевизия от есента. Това стана ясно от проекта им, който изтече в медийното пространство. В шоуто пловдивчанката дори смята да показва как отглежда двете си дъщери - Никол и Борислава.
Двамата ще разкрият какво обичат да правят, как се забавляват, как си готвят, почиват и всичко останало от ежедневието им. Самото предаване ще се излъчва от новия дом на Ни Ло и Ники - в Бистрица. Те ще се настанят там до есента.
Най-сексапилната българка и Малката Перука са на финалната права да завършат мечтания си дом. Постройката е на няколко етажа, а общата площ е внушителна и надминава 200 кв. метра.Построяването на къщата е една от най-големите им мечти. Строежът продължава вече над година.
Парите за закупуването на земя, издигането на палат с най-добрите материали и обзаведено по последен писък на интериорния дизайн са солидни. Той. е изкарал доста пари от футболната си кариера. А Николета е сред най-добре платените моделки в България. /българияднес

Публикувана на
20 Април 2024 година