Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Алисия с богат мъж

Фолк певицата Алисия се окичи като Тита с пирон на луксозната марка „Cartier“ за $14,200, видя Интриги.бг. Обърнато в лева гривната струва малко над 26 бона – повече дори, отколкото Тита е платила за своето колие от същата линия.
Това обаче далеч не е единственото и най-скъпо бижу, с което се похвали изпълнителката на „Яка е жена ти“. В момента тя е в Дубай, откъдето пусна стори, облечена в анцуг и рипсен потник, но пък накичена с бижута за общо $255 200, или точно 468 593 лева – всичките на „Cartier“.
Ето и разбивката. Втората гривна на ръката на певицата е от серията „Love“ на популярната марка и струва 47 400 долара, показа бърза проверка в официалния сайт на бижутерийния гигант.
На врата й пък блести колие от диамантената им серия на цена от 194 000 долара.
Като ударим чертата, излиза, че Алисия разхожда анцуга си из Дубай с бижута за близо половин милион лева!
Ясно е, че изпълнителката няма как да си позволи подобен харч, независимо колко касови хитове прави. (А тя в последните години дори няма такива.)
Единственият вариант е луксозните украшения да са подарък от някой доброжелател. Според последните светски клюки 41-годишната фурия от Вакарел е любовница на турски бизнесмен, който по всичко личи, че е и гнусно богат.
Лошо няма, да е жива и здрава! Само едно не ни стана ясно от цялата работа – кой пишман коафьор й е измислил тази безумна прическа?!? /Хотарена

Публикувана на
20 Април 2024 година