Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни се пише в събота

Видяна: 6120 пъти

ОВЕН
Днес всеки жест е от значение, всяка подкрепа и съдействие след време ще ви се върне в тежък за вас момент. Обадете се на родителите си, посетете близки нуждаещи се от материална и морална подкрепа и опитайте да подновите връзките, които ви липсват. Никъде на отивайте без подарък и мил жест на внимание. Амбициите да се смирят, всичко предприето с цел лична печалба ще зацикли.
ТЕЛЕЦ
Случващото се днес ще ви даде лост и опорна точка, с които да задвижите важните си начинания и да се справите с житейските кризи. В живота ви може да се появи неочакван благодетел, а очакваните ще помогнат повече отколкото смятате. Символ на деня е любовта и сърцето, нищо да не се прави с голяма амбиция. Колкото дадете, толкова ще получите. Бъдете щедри и ще ви дарят.
БЛИЗНАЦИ
Днес родители и деца не се разбират, кризата е изкопала пропасти в отношенията, постарайте се да разберете другата гледна точка, не влизайте в полемики. Сега е момента да се правят жестове, да се подкрепят близки и приятели в личната им инициатива. Окажете съдействие и на хората, които ви помолят за помощ. Ден на сърцето, амбициите да се смирят, за да има мир и любов в душите ни.
РАК
Днес е време за благотворителност, за даряване на обич и подкрепа, кой както го разбира и усеща. Посетете близък или приятел в болнично заведение, подкрепете финансово и с делата си инициативите на родителите и децата и се включете в дарителски акции. Днес човещината ни е подложена на изпитание, който не прояви съчувствие към другите сам ще се лиши от милост.
ЛЪВ
Ден на сърцето, което се управлява от Лъва. Сега е момента да обгрижете близки и любими и да признаете чувствата си. Някой прави предложение. Организирайте благотворителни инициативи и помагайте на другите с каквото можете. Фалшът и суетата ще бъдат разпознати от околните, затова не търсете лична сметка и изгода от стореното добро. Не подминавайте протегнатите към вас ръце.
ДЕВА
Ден на сърцето, огледайте се, не мислете само за собствените си проблеми и болежки, а опитайте да помогнете на близък и приятел. Правете точно това, за което ще ви помолят, а не това, което вие си мислите, че е нужно на другия. Днес молитвите ни се сбъдват, вижда се светлина в тунела от грижи, опираме се и се доверяваме на някого и така правим живота си по-добър.
ВЕЗНИ
Ден на алтруистите, на тези които ще помогнат независимо ситуацията и собствените си нужди. Някой ще си поплаче, друг ще се обади на роднини и близки и ще стопи дистанциите. Скандалите са противопоказни, после много трудно ще се помирите и разберете. Нищо важно да не се предприема. Направеното с голяма амбиция ще потъне в пясъците на времето без резултат.
СКОРПИОН
Днес всяко добро дело ще се отплаща във времето напред. Посетете приятели и близки, подкрепете ги в труден момент. Добре е да се включете в спонсорски дейности, да разчистите във вас и около вас и да дадете пример на децата си. Днес изхвърляме боклука в отношения и връзки, подаваме ръка на съседа и смиряваме амбицията. Има време да се доказвате, работете за другите.
СТРЕЛЕЦ
Отворете се към другите, намерете начин да стопите дистанциите, да се помирите и изгладите различията. Всяко добро дело ще се отплаща в бъдеще. Вложете сили и спестявания в семеен проект, подкрепете инициативите на близките. Днес децата размахват крила и отлитат към нови хоризонти сподирени от родителската благословия и материална подкрепа. Молбите ви ще бъдат чути.
КОЗИРОГ
Ден за прояви на благотворителност и подкрепа към свои и чужди. Всяка среща ще е от значение. Не се ограничавайте, търсете начини за странично финансиране и може да намерите бъдещите си спонсори. Всичко, което направите с мисъл за общото благо, за семейния и приятелски комфорт и работа ще ви се върне многократно в бъдеще. Получавате нещо желано и мечтано.
ВОДОЛЕЙ
Днес може да получим подкрепа в труден момент, но и да дадем такава. Бъдете милостиви към болките на другите, протегнете ръка и бъдете сигурни, че жестовете ще ви се върнат. Днес показваме, че сме хора, че мислим за ближния и откликваме на проблемите на тези, с които ни сблъсква живота. Личната амбиция отстъпва, поемаме щафетата и от остарелите си родители.
РИБИ
Днес срещате открита опозиция, влизате в конфликт с родители и деца и може да се откажете от някои свои намерения или инициативи. Ще се събудите с откровение как да постъпите. Някой ще отложи пътуване, а друг ще пренасочи усилията и средствата си за постигане на семейните и приятелски интереси. Ден на сърцето и любовта, които ще посочат верния избор носещ хармония.

Публикувана на
20 Април 2024 година