Архив на публикациите

Поканиха с полицай учителка на бал

Оригинална покана за абитуриентския бал получи учителката от пернишката Гимназия по икономика Симона Кирилова, класна на 12 „а” с профил „Икономика и мениджмънт“, която преподава по специалните предмети „Счетоводство“ и „Работа в учебно предприятие“, съобщава Struma.bg.
През уикенда тя празнувала рождения си ден в ресторант, когато до нея застанал полицай и учтиво я помолил да излезе навън до патрулната кола, за да изяснят някакъв случай.
„Стана ми смешно, защото аз не шофирам, но тръгнах. Когато излязох, ме чакаха учениците от класа ми, запалиха фойерверки и държаха покана за бала, както и плакат със счетоводен баланс на ПГИ, който беше изпипан с изключителни детайли. Толкова се развълнувах, разплаках се, те също“, разказва за невероятната емоция Кирилова.
На „счетоводния баланс“ са посочени активите и пасивите. В първата група са посочени „Умеем да Ви разсмиваме“, „Умеем да Ви се извиняваме“ и „Задружни сме не само в училище“. При пасивите пък са включени „Бягаме от час“, „Държим се неприлично“ и „Безотговорни сме“.
Следва обръщение към Кирилова: „Любима наша класна, както ни отворихте вратата, така е време и да я затворите след нас. Успяхте да ни избутате през тежките години на образованието и сега сълзите и смехът излизат през прозорците и вятърът ги носи по нашия нов път. Заедно извървяхме началния път и дойде времето да посрещнем новия. Бъдете с нас в този последен ден и отпразнувайте нашето завършване“.блиц

Публикувана на
21 Април 2024 година