Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Цър-Пър съди Гонзо

Една от най-коментираните участнички в настоящия сезон на "Ергенът", Виктория Асенова, обяви, че завежда дело срещу Българския футболен съюз и в частност новия президент Георги Иванов. Причината за това е неправомерното й според нея уволнение.
Вики бе представяна в телевизионния формат като футболен мениджър. За нея се знаеше, че работи в БФС от няколко години. След като не получи роза от ергена Алек, Виктория напусна шоуто. След което тя лично потвърди, че действително е загубила работата си във футболния съюз.
"Официално от понеделник сме с приключени взаимоотношения с БФС. Не беше по мое желание. Изцяло е инициирано от БФС това нещо. Мотивът е участието ми в "Ергенът". Мотивът е, че уронвам авторитета на федерацията, което аз не смятам, че е така, защото почти две години съм си вършила работата на ниво. Ходила съм на доста командировки в УЕФА и ти, ако не си вършиш работата, няма да ти се преподписва договорът. Затова започваме процедура за съдебно дело срещу БФС. Истината, която разкрих за Габриела, е причината за моето отстранение. Може би Габриела сега се чувства горда с това нещо", коментира Виктория.
"Продължавам да съм влюбена. Все още имам чувства към Алек. Ако кажа, че не са се появявали мъже, ще излъжа. Но просто аз не им давам шанс, защото все още си мисля за моментите, които имах в "Ергенът". С Алек се разбирахме много добре. Той осъзнаваше, че някъде с действията си ме е разочаровал и даде шанс на простотията и глупостта", довери Виктория. Софиянката понесе много обиди в "Ергенът", които силно нараниха чувствата й. Беше й лепнат прякора Цър-пър.
"В национален ефир заявявам, че не съм от ромски произход. Не съм циганка, както беше казано от Теа. Това, че примерно кожата ми е по-тъмна и ходя на солариум, не означава, че съм такава. Да, това ме засегна повече, защото така ти обиждаш много хора от нашата нация", призна Виктория.хотарена

Публикувана на
21 Април 2024 година