Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

На тв зрителите им писна от Сашко на мама Евро

Не за първи път Сашо Кадиев става обект на яростни нападки заради това, което показва в „Аз обичам България“. Доста хора намират поведението му за неприемливо. На моменти преиграва и това не харесва на зрителите.
Както каза и майка му – Катето Евро в предния епизод „ти стана един обикновен циркаджия“, като имаше предвид, че си е избрал да забавлява хората, но не всички разбират шегите му.
Малко пресолява манджата и хората си казват мнението, както бяха помолени в ефир. След като искате коментари, надявам се да чуете какво Ви казва зрителят:
"Махнете този рожден ден, защото се вбесявам от наглата игра на Кадиев, въобще не е забавно и спортментско, оттам завлича и опростачва като цяло хубавата игра. Как не видях такова поведение в Кедъра, интелигентност, възпитание, класа в пъти повече от маминия син.
Добре е, че Кадиев загуби! Понеже много гадно се хилеше, когато бомбата избухна в ръцете на Кедъра… И освен това винаги играе нечестно…
Интересно и забавно предаване. Но вярвам че много хора ще спрат да го гледат ако не смените този дразнещ индивид Кадиев.." https://ko4.bg/

Публикувана на
22 Април 2024 година