Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Гола и гневна

Английската актриса и сценаристка Ема Томпсън навърши 65 години на 15 април, но съвсем не мисли за пенсия. Наскоро стана известно, че тя се завръща в комедийната поредица за Бриджит Джоунс заедно с Рене Зелуегър и Хю Грант. Томпсън участваше в третата част на франчайза „Бриджит Джоунс: Бебе на хоризонта“ от 2016 г., където беше гинеколожката на нещастната романтичка Бриджит (Рене Зелуегър). Новата, четвърта част на франчайза се нарича „Бриджит Джоунс: Луда по онова момче“.
„Юнивърсъл“ ще пусне филма на стрийминг платформата Peacock в Деня на влюбените - 14 февруари 2025 г., след което ще последва международното разпространение по кината. Режисьор на лентата е Майкъл Морис. Отново е запазен форматът на дневник, написан остроумно и грабващ със свеж хумор.
А последният ѝ филм, който излезе на екран през 2022 г. – „Успех, Лио Гранд!“, показа, че за Ема Томпсън няма невъзможни неща. Тя изигра блестящо ролята на пенсионирана учителка, вдовица, която наема млад жиголо, за да изпита истинска любовна тръпка, което не е успяла през целия си живот. Филмът отначало бе отхвърлен за наградите „Оскар“, но след обжалване бе допуснат. На 63 години актрисата игра гола почти през цялото време и доказа, че не се притеснява от тялото си. Тя неведнъж се е проявявала като противник на пластичната хирургия и на социалните мрежи. А за Холивуд е убедена, че е крайно време да се промени.труд

Публикувана на
22 Април 2024 година