Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Как ще сме в любовта тази седмица

Любовта не винаги просто се случва - понякога изисква определени усилия, понякога е капризна, друг път в лошо настроение. Ето какво е приготвила тя за всяка зодия през новата седмица!
Овен
През новата седмица любовта няма да е водеща емоция за вас. Всички необходими задачи, които изискват внимание на работното място, падат на вашите рамене. Много е важно да обясните ситуацията на любимия човек.
Телец
В началото на седмицата вероятно ще усетите "лошата страна" на любовта - капризи, изисквания и ограничения. Ако се чувствате твърде притиснати и нещастни, може би не е зле да помислите какво наистина получавате и давате в тази връзка.
Близнаци
Въздържайте се от обещания, които не бихте могли да изпълните. Постарайте да оправдаете очакванията на любимия човек, ако все още държите на тази връзка.
Рак
Ще се чувствате объркани през новата седмица. Не знаете какво да предприемете, за да угодите на половинката. Сякаш всичките ви усилия остават незабелязани. Не взимайте крайни решения, а изчакайте периодът да премине.
Лъв
Ще имате крещяща нужда от раздвижване на социалния ви живот. Споделяйте чувствата си и няма да съжалявате. Ако се намирате във връзка ви очакват хубави моменти, ако търсите нова любов, отворете сърцето си.
Дева
Има твърде много семейни задължения, за които едва смогвате да се погрижите. Не се притеснявайте да помолите за помощ, ако видите, че сте на края на силите си. В противен случай, бъдете готови за доста разправии на любовния фронт, ако половинката не знае защо ви е такова настроението.
Везни
Последната седмица на април ще е белязана от борба за надмощие в любовен план. Не че някой от двама ви иска нещо конкретно, просто властта в семейните битки ще е водеща. Помислете дали да не направите крачка назад.
Скорпион
Обвързаните Скорпиони ще се радват на подкрепата на любимия човек. Но не се отпускайте, защото не е изключено бъдете изправени пред ситуация, която да наруши хармонията ви.
Стрелец
Разговорите с половинката ще придобият нов смисъл, ще станат по-дълбоки и ще съдържат скрити послания. Макар понякога да се чувствате сякаш трябва да разгадаете гатанка, ще постигнете яснота в много отношения.
Козирог
Обвързаните представители на зодията ще се радват на щедростта и вниманието на партньора си. Възможно е да получите изненадващ подарък, който да ви изуми със стойността си.
Водолей
Мислите ви ще бъдат изпълнени със сантиментални размисли и романтични идеи, които ще искате да сподели с партньора, но за съжаление ще останете неразбрани.
Риби
Не е изключено половинката ви да се нуждае от вашата подкрепа, затова не забравяйте да бъдете до неs, макар тревогите й да ви се струват неоснователни.

Публикувана на
23 Април 2024 година