Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Роузи Хънтингтън-Уайтли и Джейсън Стейтъм пред раздяла

Роузи Хънтингтън-Уайтли и Джейсън Стейтъм са заедно повече от десет години. През това време те успяха да се разделят и да се помирят няколко пъти, да се сгодят и да станат родители. Не стигнаха единствено до сватба.
Отстрани съюзът на 36-годишната Роузи Хънтингтън-Уайтли и 56-годишния Джейсън Стейтъм изглежда невероятно хармоничен. Знаменитостите по принцип не афишират подробности от личния си живот и, за разлика от много свои колеги, не се стремят да го превърнат в печелившо шоу. Те живеят тихо в луксозно имение в Бевърли Хилс със сина си, дъщеря си и двете си кучета и не пречат на никого.
Първоначално скептиците не вярват в този роман, смятайки го за още една холивудска измама и опит на двама англичани по-лесно да градят кариера в Щатите.
Предсказанията излизат неверни. Роузи и Джейсън са заедно повече от десет години. Въпреки това слуховете не престават да ги преследват. Сега пък се говори, че двамата на практика не си общуват, защото възнамеряват да се разделят. Дали това е така, бъдещето ще покаже. А ето накратко и историята на тяхната връзка.
И Роузи, и Джейсън са от Великобритания, но съдбовната им среща е в САЩ - през пролетта на 2010 г., на музикалния фестивал Coachella в Калифорния. Актьорът току-що се е разделил с изкуствоведката Алекс Зосман, с която е живял четири години, и явно търси приключение. Младата, дългокрака моделка е готова да му го даде. 20-годишна разлика във възрастта може да попречи на много неща, но не и на приятно прекарване без специални задължения.
Роузи не успява да пробие в Холивуд и се връща към това, което умее най-добре - ревюта и фотосесии. Много от бойните й дружки вече са омъжени и станали майки и тя не иска да изостава от тях. През юли 2013 г. се появява слух, че Хънтингтън-Уайтли е получила желания пръстен от Стейтъм. Представители на двойката обаче призовават феновете да не бързат. Нещо повече - два месеца по-късно Роузи получава изненада: Джейсън предлага почивка от връзката, като дава да се разбере, че все още не е готов за брак.
В медиите се появяват слухове, че актьорът изневерява на любимата си. Той е забелязан в един от нощните клубове в Ню Йорк в компанията на красиви момичета. Роузи не е сред тях. Дали звездата наистина е изневерил на супермодела, може само да се гадае.труд

Публикувана на
23 Април 2024 година