Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Зомбори ще се жени след „Капките“

"Защо да не се оженя след "Капките"? Ами не е лоша идеята." Това споделя голямата звезда в шоуто "Като две капки вода" Владимир Зомбори, който се оказа изненадата на сезона не само с перфектните си превъплъщения, но и с отличното пеене и като жени, и като мъже.
"Не е лесно, но аз съм трудолюбив", с усмивка споделя пловдивчанинът..
Кога и къде точно ще бъде сватбата, засега няма яснота. Не е ясно и дали Замбори е предложил сватба на половинката си - колежката си Весела Бабинова. Ясно е само, че актьорът, който прави фурор в шоуто за имитатори ,е твърдо решен да мине под венчило.
Не винаги голямата любов се случва от пръв поглед. На Весела Бабинова и Владимир Зомбори им трябват 10 години. Днес те са влюбени и щастливи… и вече трима.
„Всъщност винаги много добре съм се чувствала в компанията на Владо и въобще винаги ми е било много хубаво с него да си прекарвам времето, още като сме били само приятели“, казва Весела.
„Аз на Весела ѝ се възхищавам като професионалист от много дълго време. Никога не съм пестял думи след нещо, което съм гледал, аз съм ѝ фен на нея до ден днешен и ще продължавам да ѝ бъда. Това не е пристрастие, това е просто от преди да бъдем заедно. Чувството ѝ за хумор е едно от нещата, които ме привлякоха като жена… красотата ѝ също“, твърди Владимир.
От 2011 г. двамата са част от трупата на Малък градски театър „Зад канала“. В последното им общо представление тя играе поп фолк певица в края на 90-те, а той охраната на нощното заведение, където тя работи. В края на септември получават най–голямата роля в живота си – да бъдат родители на своята Йоанна.

Публикувана на
23 Април 2024 година