Новина от категория България
Архив на публикациите

Гала плакала като разбрала, че дъщеря й вече не е девствена

Гала започна нов подкаст в YouTube, който е по идея на дъщеря ѝ Мари и ще го водят заедно. Момичето, което гони 30 лазарника, от години се лута и не може да си намери поприще и работа, която да е успешна. Подкастът се казва „Кажи ми, мамо“ и разглежда взаимоотношенията между майка и дъщеря.
„За мен е абсолютно непозната територия, на която стъпвам. Много се притеснявам. Мари е много наясно с работата в социалните мрежи и заради нейната работа като инфлуенсър, и заради студията, които тя менажира, и многото хора, с които работи. Тя положи усилия да ме убеди да се включа в този проект“, признава Гала, която иска да помогне на наследницата си, за да може да се издържа сама.
В първия епизод от поредицата водещата също споделя каква е била нейната реакция, когато разбира, че Мари е изгубила девствеността си. Гала се разплакала.
"Веднага след като се прибрах вкъщи, към 1 през нощта, я събудих и й казах, че вече съм жена" - призна Мари, а майка й допълни, че е очаквала това да се случи, защото вече знаела за гаджето й.
Друг въпрос от инстаграм беше дали Гала е правила секс на публично място. Тв водещата имаше избор дали да отговори, или да изпие гаден коктейл и да си спести откровенията по темата. Блондинката от Плевен не отрече, че се е отдавала на ласки на публично място и реши да изпие ужасното питие. Така потвърди, че е правила секс някъде на оживена локация, но никой не разбра къде точно.лупа

Публикувана на
23 Април 2024 година