Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Кралицата на бала

Тазгодишната тема на Мет Галa, както е известно едно от най-зрелищните светски събития в Съединените щати, бе „Градината на времето“, по едноименния разказ на писателя Джеймс Балард. Балът по традиция се организира в първия понеделник на месец май и съпътства откриването на голямата експозиция на модния департамент на Метрополитън, а събраните средства отиват за музея.
Тази година изложбата е озаглавена „Спящи красавици, да събудим модата“ и може да се види от 10 май до 2 септември. Едно място на масите за вечерята струва 75 хиляди долара, а ангажирането на цяла маса - 350 хиляди долара.
На Мет Гала видяхме както модни шедьоври, така и странни тоалети, с които дамите не можеха да направят и крачка сами, затова в някои случаи бяха придружавани от 8 души, които да местят пищните конструкции при всяко движение.
Дженифър Лопес беше избрана за една от най-стилните звезди на червения килим от редица авторитетни издания. 54-годишната актриса демонстрира известните си извивки в прозрачна, ръчно бродирана рокля на Schiaparelli , която включва повече от 2,5 милиона мъниста от сребърно фолио. Освен визията на Джей Ло много коментари предизвика и това, че се появи сама на събитието без половинката си – актьорът Бен Афлек.
Наскоро Джей Ло натъжи феновете си като намекна, че скоро ще се оттегли от музикалната сцена. 54-годишната звезда, каза че предстоящият ѝ албум „This is Me… Now“ може да е последен. Той е първи от повече от десетилетие насам, отдава почит на емблематичния ѝ „This is Me… Then“ от 2002 година, който тя издаде в първите дни на романса ѝ със сегашния ѝ съпруг Бен Афлек, за когото се омъжи през 2022 г., малко след като се събраха след повече от 17 години раздяла. /труд

Публикувана на
09 Май 2024 година